Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

packa 

všechny recenze uživatele

Animačně na úrovni Luxo juniora (který je ale o dvacet let starší), zvířata kupříkladu nemají srst, jen jakousi umělohmotnoplastelínovou texturu. Ovšem malé děti taková "drobnost" nezajímá. Jejich cílové skupině je ostatně snímek určen, takže pokud budete ve videopůjčovně hledat něco, čím zabavit potomka laborujícího s chřipkou, klidně po tomto dílku sáhněte, vaše ratolest bude spokojená a vy budete mít 85 minut volno. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky jasně nejslabší animák. Příšerná animace! Vtip byl opravdu pro jen pro ty nejmenší (párkárt jsem se zasmál, ale bylo to žalostně málo). Věechno to bylo tak rádoby cool a co nejstylovější, že z toho lezla jen příšerně trapná břečka. Snad jen příběh díky své jednoduchosti nemohl moc zklamat. ()

Reklama

Jendus 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevim, ale jako synovi inseminačního technika mi přišlo krajně trapný a blbý, aby všichni představitelé skotu měli VEMENO!!!! (neříkejte mi, že to nešlo udělat jinak, aby to nepobuřovalo tu purytánštější část publika..?) A to se ani nezmiňuju o úrovni "vtipného" humoru. Plivu na vás, zvířátka z farmy... Jediný co mě možná trochu zaujalo, byla ta chlupatá věc v bedně :). ()

Hane 

všechny recenze uživatele

Vemeno býk snad nemá ne?! Co to je za kravinu. A bez rohu? Akorat deti pekne zblbnou. Stacilo by, kdyby jim tam nenakreslili nic a bylo by to jasne. I ja na to pet minut čuměl a rikal si: "Býk přece nemůže mít vemeno ne?!" Přitom je to jasne ze. Takze deti pak vsemu rikaji krava... Dávám jednu hvězdu za zbytek... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Totálny prototyp príkladu na nudu a rozporuplnosť. Rozprávka je na jednej strane určená vizuálom pre najmenších (štylizácia grafiky a celkovej animácie, nelogičnosti, že býk má vemeno atď.), ale na druhej strane svojim príbehom, riešeními problémami a celkovým spracovaním sa blíži viac k násťročným a starším, naši najmenší to nepochopia... Inak nuda... Bohužiaľ. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)

Reklama

Reklama