Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

packa 

všechny recenze uživatele

Animačně na úrovni Luxo juniora (který je ale o dvacet let starší), zvířata kupříkladu nemají srst, jen jakousi umělohmotnoplastelínovou texturu. Ovšem malé děti taková "drobnost" nezajímá. Jejich cílové skupině je ostatně snímek určen, takže pokud budete ve videopůjčovně hledat něco, čím zabavit potomka laborujícího s chřipkou, klidně po tomto dílku sáhněte, vaše ratolest bude spokojená a vy budete mít 85 minut volno. ()

Karel69 

všechny recenze uživatele

Jak už tu psal Shit, nechápu proč měli všichni býci vemena, to že se hlavní záporňák jmenuje Ríša, je spíš než cokoli jinýho nedostatek překladu, originál sem sice neviděl, ale tipoval bych, že se bude jmenovat Dick a to už nezní jako jméno módního návrháře. Každopádně je to chvilkama docela vtipný, hodně mě dostával ten flegmatickej kůň, kterej se tam občas vytasil s nějakou dobrou hláškou nebo tvrdym kopytem. Co se mně značně nelíbilo byla animace, ten kdo tohle kreslil musel bejt pořádnej patlal. No ale dalo se na to koukat, takových 50% a jelikož mám dnes dobrou náladu zaokrohluju nahoru na tři hvězdičky. ()

Reklama

Jendus 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevim, ale jako synovi inseminačního technika mi přišlo krajně trapný a blbý, aby všichni představitelé skotu měli VEMENO!!!! (neříkejte mi, že to nešlo udělat jinak, aby to nepobuřovalo tu purytánštější část publika..?) A to se ani nezmiňuju o úrovni "vtipného" humoru. Plivu na vás, zvířátka z farmy... Jediný co mě možná trochu zaujalo, byla ta chlupatá věc v bedně :). ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

Krávy řídí auto, krávy řídí čopry. Píšu krávy a oni to jsou vlastně voli s vemínkama:)). Vykašlete se na animaci, vykašlete se na příběh a užívejte tuhle ujetinu. Je to infantilní, to přiznávám, ale nad tímhle dílem nemusíte přemýšlet, tahle věc je na oddych ne na Oskara. Někdy musíte dát filmu šanci, a nesoudit podle obalu. Je to rozhodně lepší než nějakej podělanej Příběh žraloka. Mooooooooooooooo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $51miliónovTržby USA $72,637,803Tržby Celosvetovo $116,476,887Tržby za predaj DVD v USA $65,009,954 //počet predaných kusov 3,612,938║ Nuž žiadna sláva tento CGI animák, okrem nevýrazného príbehu sa tu nedostavia ani nejak zvlášť vydarené postavy a rovnako tak aj vtípky, o animácii a jej úrovni netraba ani hovoriť, tu som nečakal automaticky žiadne zázraky aj keď dala sa zniesť. Príde mi to celé nejaké nedotiahnuté, dejová línia je maximálne jednoduchá, postavy prehliadnuteľné, žiadna čo by sme si mohli obľúbiť, občas aj príde závan nejaké nápadu ale v konečnom výsledku to vyznie rozpačito. Tej trošku zábavy sa tu dá užiť, keď sa spustí zvieracia párty, ináč okolo toho čo sa deje je netreba ani hovoriť, maximálna pasivita. /40%/ ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)

Reklama

Reklama