Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Animák o krávách a býcích, takže tak trochu kravina. Býci budou asi transky, protože mají vemena a můžete je tak asi i podojit, což bych u českých býků raději nezkoušel. Ale když můžou mít v Rakousku fialovou krávu Milku, tak proč by v Německu nebo USA nemohli mít býka s vemenem. Spíše bych to ale tipoval na amíky, protože ti musí mít vždy něco navíc před zbytkem světa. Tak hodně štěstí při dojení cowboyové, ať nesáhnete vedle. Je ale také možné, že měli tvůrci v dětství jen vadné zvukové obrázkové leporelo se zvířátky, made in vietnamská tržnice, u něhož kravička dělala ÍÁ, kočička dělal ÍÁ, pejsek dělal ÍÁ a jen oslík dělal PÍP... ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Mno teda nadšen jsem rozhodně nebyl. Mezi animáky spíš podprůměr. I průměrně retardované děcko musí poznat, že NĚCO je ve filmu špatně. Býk s vemenem? OMG, tak to už je prostě moc. Krom pár vyloženě vtipných vtipů (narozeniny psa Erwina a většinou také pařící scény - viz nigga Krtek pařící na Mr. Bombastic, kuřata střílející šipky na KFC) se film neuvěřitelně táhnul jak žvýkačka na rozpáleném parapetu. Nuda nuda nuda. Celkový dojem ještě podtrhnuly podivné animace a minimalistické vzevření grafiky - nevím jestli to bylo schválně, ale proti Pixaru se teda Paramounte jdi zahrabat! 45% a doporučuji jen po lobotomii mozku pro dospělé, nebo pro děti, co neznají okolní svět :-) ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o jednu z najslabších animácií aké som kedy v celovečernom animáku videl. Príbeh obsahuje toľko nelogických "detailov", že jeden nechápe či tvorcovia boli na LSD, alebo naopak práve ho vysadili (za všetky spomeniem ten najvýraznejší - aj býky majú vemená). No aj napriek tomu celému som sa dokázal zabaviť tak na 50 percent. Keby som to hodnotil v čase keď sa jednalo o novinku dal by som aj trojku, ale........... ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vidělo originalitu leda tak z vlaku. Název si to vzalo z tohohle, vzhled postaviček z Wallace & Gromita (a ostatních projektů Nicka Parka), vzhled oslíka ze Shreka atd. Ale nejhorší, uplně nejhorší, uplně posraně zkurveně nejhorší bylo to, že autoři asi aji bejka viděli jenom v nějaké fantasmagorické příručce pro dementní americké sedláky, protože namalovat bejkovi vemeno, ktery navic vypadá jak přísavka, to nemuže nechat v klidu nikoho. A hlavně tím blbnou hlavičky našich potomků, kteří pak ještě řeknou, že bejk má vemeno. Né, je mi jasny, že tam nemohli dát býčí koule s penisem, ale rači než vemeno tam neměli dávat nic. No, vtipů se dočkáme sice poměrně hodně, ale ani jeden není dobrej nebo vtipnej (no, možná jeden). Pak se to snažej udělat lepší tím, že tam daj plno různejch písniček, ale vubec se to tam nehodí nebo jsou trapny. Prostě je to zase jedna animovaná sračka, která vykrádá kde co, ale sama o sobě je jeden velkej poděl... ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

pribeh party kravy, kt. nemysli na nic ine ako robit vselijake sialenstva sa postupne meni na vodcu. ako inak, nic nove pod slnkom, je to len dalsi animak s odpornou animaciou, co by sa uz dnes nemalo stavat. dej je jednoznacny, pretoze aj dieta bude vediet co sa na konci stane, ale musim pochvalit niektore scenky (party v stodole boli fantasticke a hlavne usmevne). ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)

Reklama

Reklama