Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Mud - North Mississippi Allstars [2:30] ,2. Hittin' the Hay - North Mississippi Allstars/Les Claypool [2:23] ,3. Down on the Farm (They All Ask For You) - Kevin James/North Mississippi Allstars [1:12] ,4. Won't Back Down - Sam Elliott [2:12] ,5. 2StepN - North Mississippi Allstars [2:46] ,6. Hillbilly Holla - North Mississippi Allstars [3:25] ,7. Kick It - The Bo Keys [2:33] ,8. Father, Son - Peter Gabriel [4:56] ,9. Freedom is a Voice - Bobby McFerrin/Russell Ferrante [4:17] ,10. Popsickle - Starlight Mints [3:01] ,11. Wild and Free - Rednex [3:37] ,12. Boombastic - Shaggy [4:06], ()

hrabě_olaf 

všechny recenze uživatele

Americký pohled na to, jak najít sebe sama a přitom se trochu pobavit, aneb další 3D moralizující nuda. Animace se trochu podobá Wallace a Gromitovi (ale opravdu jen trochu), zvířata se chovají jako rozumující lidé, padouši a hodní (příp. napravení) jsou předem dáni. Do toho všeho zní ryčná hudba, zvířata pášou neplechu a lidští zástupci jsou „natahováni“ hrdiny. Abych jen neshazoval, pár fórků se tam najde – třeba ten po honičce autem. Co dál? Toť vše… S bídou - 25% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Totálny prototyp príkladu na nudu a rozporuplnosť. Rozprávka je na jednej strane určená vizuálom pre najmenších (štylizácia grafiky a celkovej animácie, nelogičnosti, že býk má vemeno atď.), ale na druhej strane svojim príbehom, riešeními problémami a celkovým spracovaním sa blíži viac k násťročným a starším, naši najmenší to nepochopia... Inak nuda... Bohužiaľ. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky jasně nejslabší animák. Příšerná animace! Vtip byl opravdu pro jen pro ty nejmenší (párkárt jsem se zasmál, ale bylo to žalostně málo). Věechno to bylo tak rádoby cool a co nejstylovější, že z toho lezla jen příšerně trapná břečka. Snad jen příběh díky své jednoduchosti nemohl moc zklamat. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý šablonovitý příběh, který vás ničím nepřekvapí. Místy vydařená animace, i když zejména krávy vypadají uměle, takže si chvílemi připadáte jako v Toy Story. Ovšem pouze animačně, scénář Barnyard je totiž o dvě třídy níže. Vtipu je opravdu málo i když snaha být vtipný jde vidět na každém rohu. Prostě animák druhé kategorie řadící se vedle kousků jako Divočina, Karcoolka či Strašpytlík. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama