Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 2

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (103)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Hodně mizerná béčková variace Cameronovy Propasti. Cunninghamovi (mj. Pátek 13.) se sice podaří tu a tam navodit letmý náznak atmosféry, to je však dáno spíše samotným prostředím (kde se vše odehrává), než panem režisérem! Ačkoli tento typ filmů (podmořské sci-fi) patří k mým vůbec nejoblíbenějším, tady vážně nelze dát víc... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela slušná zhovadilost..Za zmínku stojí možná smrt změnou tlaku-všechno ostatní je předvídatelná slátanina s dost nudným tempem...Pokud se někdo těší na nějákého podmořského chrobáka co žere lidi, doporučuju moc u filmu nemrkat, protože ho můžete lehce prošvihnout(na obrazovce je čistého času cca 1-slovy Jednu-minutu). ()

Reklama

gumolit 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa solidne natočený klaustrofobický sci fi thriller , ktorý som videl asi pred 20 rokmi na videu a moc som si toho nepämatal.Po zhliadnutí konštatujem že je to dosť napínavé bohužial ta hlávná príšera krab či kiehoboha to bolo to pokazilo a kým tam nie je všetko je ok!!Nezabudnuteľná scéne ked inak najlepší herec z filmu Migguel Ferrer uteká z podmorskej stanice von!! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Docela solidní béčko, která prohrává s konkurenčním Leviathanem, hlavně kvůli absenci napínavé atmosféry. Scénář tedy není žádný zázrak, potvorák je hodně upozaděn, což je možná škoda. Nicméně prostředí je pro mně atraktivní a proto jsem se docela bavil. Navíc ústřední duo tvoří dva sympaťáci, na které se dobře kouká. Dal bych i tři, ale chci to nějak odlišit od výše zmíněného Leviathana, který byl přecijen o fous lepší, takže takové hodně poctivé dvě. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Aspoň si Roger Corman mohol povedať, že sa toho po trikovej stránke od jeho Útoku krabích monštier veľa nezmenilo :) Keď vidíme veľké celky podmorskej hladiny a samotnej stanice, je všetko v poriadku. V interiéroch je to už podstatne slabšie, vrátane výkonov béčkových hercov. Dej sa v poslednej polhodine poriadne rozbehne, je aj poriadne krvavý, stále ale nemôže ísť o nič viac ako o guilty pleasure. Ak vôbec a film neodpíšete ako nepozerateľný brak. Sú aj horšie, samozrejme. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Pôvodný zámer na film dostal Sean S. Cunningham už v roku 1987, kedy ho napadlo, že toto bude prvý film, ktorý vyjde v sérii pripravovaných sci-fi/akčných filmov pod vodou. V samotnom roku vydania (1989) vyšli tak hneď ďalšie tri známe filmy s podobnou tematikou: Leviathan, Priepasť, Vládci hlubin. (Arsenal83)
  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama