Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V skutočnom živote to možno takto nefunguje ale už za neotrelý námet a mimoriadne sympatické duo Piper Perabo/Lena Headey musím proste prihodiť. Hoci Imagine Me & You v zásade štruktúrou neprináša nič nové, predsa ide vďaka spracovaniu o svieži vánok na poli romantických komédií. Američania by niekedy asi potrebovali britský rýchlokurz aby sa naučili aj obyčajné témy točiť pôsobivo. ()

Naki 

všechny recenze uživatele

První romantický film, který mě opravdu dostal a bavil mě. Žádné spavé scény, film se krásně veze na jedné vlně a ke konci graduje. Krásná Piper s nádhernou Lenou by tvořily skvělý pár i v realitě... Just sayin'.... :) Sice, pár víc zamilovaných scén by neškodilo.. Ale kdybych někdy měla náladu na romantiku, určitě bych šáhla po Imagine me & U. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Pohodová britská komedie, dokazující, že když je láska pravá, na pohlaví a jiných podružnostech nezáleží. Moc pěkný film, plný vtipných slovních přestřelek, který vám sice bude připomínat jiné romantické filmy, ale přinejmenším posledních 20 minut je dost nestandardních a některá žánrová klišé jsou tu moc hezky porušena (velké přiznání spícímu člověku)... Jen mě mrzí, že nedotáhli do konce vedlejší dějovou linku o věčně nezadané kamarádce hlavní hrdinky. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Rachel (Piper Perabo) se má vdávat. V kostele se však na první pohled zamiluje do květinářky Luce (Lena Headey). Jenom aby bylo jasno – ani jedna si zprvu nechce připustit svoji orientaci. Slovo dá slovo, návštěvy květinářství jsou čím dál častější a slečny zjišťují, že se mají rády. Otrkávání atraktivních holek v podání Piper Perabo a Leny Headey hodně sází právě na to vzrušující, lascivní a „zakázané“ ovoce, kterým ještě před 19 lety lesbická láska v romantických komediích tak trochu byla. Naštěstí se pohybujeme v britských vodách a Angličané byly v tomhle vždycky o krok před Amerikou. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takový malý snímek pro ty, kteří patří do menšiny a vyznávají lásku stejného pohlaví. Ačkoliv se to pro mnohé může zdát nepřijatelné, v tomto filmu je velmi lidsky ukázána situace, kdy si láska hledá cestičky, o kterých jsme neměli ani zdání a navíc je to vylíčeno s velkým nadhledem, citem a humorem. Skláním se před autory, jak kvalitně zpracovali hodně těžkou a ošemetnou látku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama