Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se charismatický kovboj Harlan Carruthers (Norton) setká se znuděnou neklidnou městskou puberťačkou, jejich životy se otočí naruby. Tobe představuje pro Harlana v současném Los Angeles jedinou čistotu a nevinnost. Harlan přitahuje Tobe svým šarmem a romantickou duší. Přes všechny své rozdíly prožívají vášnivou romanci, která trvá až do doby, kdy zjistí, že Tobe není na hloubku Harlanovi lásky připravena. Najednou se vše změní a Tobe přichází na to, že Harlan není takový, jaký se původně zdál. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak do tohohle filmu jsem si musel dozrát. Skvěle zahráno, natočeno. Scénář nás postaví přímo doprostřed hry a my nevíme kdo vlastně Harlan je. Vrah? Pervert? Kam ten příběh povede? Hodně dobře nasměrováno. Do konce jsem vlastně nevěděl komu fandit a koho vlastně chci a nechci pochopit. Nortonovi na tělo napsaná role. Výtečná hudba. 85% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho teda mnohem více (opět-chyba). Příběh o tom jak může dopadnout situace, při které se mladý pár miluje a otec dceři zakáže se stýkat s jejím partnerem, a tím ji vlastně od něj odradí, i když by to později udělala sama, takhle to vše padá na vrub jejímu otci a kovboj v podání Nortona má vlastně planou naději a představu být se svojí láskou.... ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Krásná romantika o čisté lásce, která se naneštěstí zvrhla v buranské kovbojské drama. Evan Rachel Wood s Edwardem Nortonem v jednom filmu je skoro jako splnění snu, spojení její andělské krásy a jeho charismatu tedy působilo nadějně. A první část opravdu byla. Takový miloučký příběh už jsem dlouho v žádném filmu neviděla. Bohužel si filmaři asi chtěli oživit divoký západ a tak se nebáli opomenout logiku. Harlan byl v jádru dobrý kluk, ale znáte to, cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly a v tomhle případě i pomatenou myslí. Za tu první polovinu ale dávám tři hvězdičky. Jen by mě zajímalo, co přimělo Nortona se takové role chopit.. ()

jhrasko odpad!

všechny recenze uživatele

Meganasierací a s prehľadom najhorší Edwardov film. Stratený v časopriestore, v akejkoľvek psychológii Harlana (je schizofrenik, dement alebo "len" ďalší cowboy ???), pričom pomenovanie charizmatický v obsahu vychádza z charizmy herca a nie ním stvárnenej postavy. Vyjma civilného prejavu Evan Rachel Wood žiaľ nemá v sebe ani náznak autorskej invencie a to sa mi píše neľahko, berúc do úvahy fakt, ako Eda uznávam. A ešte si k tomu niekto celú dobu megatrápne vybrnkáva "westernové" sóla. Fuj. Vlastne Fuck. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Snímek označuji za značně zvratový, velká část filmu nás provede romantickou poutí Nortona, zamilování se, vcelku poklidná emocionálně laděná část se velmi rychle obrátí, což je právě to, co mě dostalo, člověk se doslova uvelebí na té pocitové vlně, nechává se houpat lehkou romantikou a pomalu přichází BUM, Edvard Norton je brilantní. 85% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Celý rozpočet čítající 8 milionů amerických dolarů byl zaplacen producentem Samem Nazarianem. (slatkac)
  • Inspirací pro napsání filmového scénáře bylo pro režiséra Davida Jacobsona jeho vlastní dětství, které strávil v San Fernando Valley (Van Nuys). (HarrietBosse)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno