Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"We are back, baby!" Futurama je zpět! Navazuje na konec páté série, a i když jí ty vypatlanci zrušili tak za to dostali namláceno a to pořádně! Futurama je zpátky v celé kráse a tak se Fry, Leela a Bender mohou vrátit jako posádka Planet Express. Mimozemská rasa Naháčů rozkrádá celou Zemi a je pouze na našich oblíbených hrdinech, aby zachránili celý Vesmír. Sranda pokračuje, když se na zadku Phillipa J. Frye objeví kód pro cestování časem. Film má velmi dobře zpracovaný příběh a za cestování časem má ode mě jedničku s hvězdičkou. Zajímavý příběh doplňují všechny známé i méně známé postavy z celého seriálu. Navíc má několik pevných vazeb na seriál. Proto fanouškům neujdou ty krásné narážky i hezké mosty do příběhu. Z připravovaných čtyř filmů o Futuramě je Benders Big Score jasně nejlepší. Velká porce humoru a zábavy. Pro fanoušky povinnost. Zkrátka když jí miluješ… PS: Objeví se i Zapp Brrrrannigan! (100 %) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu je to zábavné vysvětlování jednotlivých událostí, jež se během seriálu staly, obzvláště zničení města okolo zkryogenizovaného Frye, nebo zjištění, že nejsmutnější epizoda celého seriálu ohledně Fryova psa, už nemusí být tak smutná. Filmová Futurama, stejně jako Simpsonovi, dojíždí u mnohých zejména na přehnaná očekávání, ale jestliže Simpsonovi ve své filmové verzi seriál co se týče kadence vtipů jasně překonaly, filmová Futurama je schopna tuto laťku držet jen několik málo minut na začátku (B/Fox vede), aby se nakonec v druhé půlce snímku stala odvarem, i když pořád dobrým, soustředícím se hlavně na ukončení správně bláznivé a časovými paradoxy přeplněné příběhové linie. Celý projekt sráží taky pro mě dost nesympatičtí záporňáci a muzikálové vložky, ale je si třeba taky uvědomit, že tohle asi neměl být tak suverénní film, jakým jsou Simpsonovi ve filmu, je to prostě šestá série, vytvořená poněkud jiným způsobem, než jsme zvyklí a svojí kvalitu to pořád má a to, že jsem nedal čtyři hvězdy, je způsobeno jistě i tím, že jsem to viděl teprve prvně, protože když už jsem ( možná ne až tak příhodně) srovnával s filmovými Simpsonovi, tak pro ně platí, že jejich účinek je nejsilnější na první zhlédnutí ( alespoň u mě to tak bylo). Jsem přesvědčen, že ve Futuramě bylo skrytých fórů mnohem více a na každé další zhlédnutí to bude jenom lepší a lepší. ()

Reklama

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Njn.. v roce 2007 scammeři atakujou zákazníky České spořitelny, v roce 3007 už na to doplatí celá Země. Stará známá posádka Planet Express čelí bandičce mimozemských naháčů, kteří za pomoci Fryova zadku a Benderovy sexuchtivosti shromáždí veškeré poklady minulosti. Hodina a půl osvědčeného humoru futuristické Srandoramy, v níž se objeví všechny známé postavičky, Leelou počínaje a Zappem Branniganem konče, mě nenechala na pochybách, že The Simpsons Movie tímto získal rovnocennou konkurenci. Oproti příběhu žluté springfieldské rodinky má Bender's Big Score jistě lépe vypointovaný závěr (pasáž s narvalem rozhodně není nudná nebo nadbytečná - její vyvrcholení bylo pro mě největším překvapením filmu). Stroj času je sice už možná ohrané téma, ale zde je dovedené ad absurdum...Vtipnou epizodku si střihne i bývalý budoucí prezident USA. Co dodat? "Hasta la vista, meatbag" Těšíme se na další... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ehm. Prozatím jsem neviděl ani jeden jedinný díl seriálu, takže si určitě budete říkat, že jsem se musel úplně pomátnout, když jsem se rozhodl s klidem ignorovat čtyři nebo pět let seriálu. Káždopádně to mám v plánu dohonit. Jednou. No a teď asi k samotnému filmu. Skákání časem patří k mým nejoblíbenějším disciplínám v sci-fi a tak musím říct, že jsem byl se zápletkou velice spokojen a až na pár drobnůstek nemám výhrady. Jo a Bender rulezz. Benderova ikonická filmová scéna č. 1: Bender si nasadí sluneční brýle a nabije futuristickou brokovnici. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že BENDEROVA HRA ma dosť znechutila, toto ma bohovsky prekvapilo. Našlapané hlášky, navážanie sa do Foxov, hneď niekoľko mikropríbehov (veď to je podstata Futuramy)... Fajn parodovanie TERMINATORA, fajn Al Gore. Asi v polovici síce niekoho zase napadlo, že by to malo mať zmysluplný príbeh... Zamontovali tam dejovú líniu s mobydickom a začalo to riadne upadať. Našťastie všetko zachránil veľkolepý súboj s Hviezdami smrti a finálna hláška.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama