Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoznacne 5*. Sice se film v podstate od serialu vubec nelisi, narozdil od Simpsons, nicmene tvurci prisli s naprosto dokonalym pribehem, kterej tech 90 minut skvele zabavi. Navic se objevi spousta znamejch postav ze serialu a na spoustu veci se tu odkazuje, takze je dobry znat serial. Taky jsou tvurci jeste krapet drsnejsi oproti serialu co se tyce sprostejch vyrazu. Proste jsem se tech 90 minut perfektne bavil. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ehm. Prozatím jsem neviděl ani jeden jedinný díl seriálu, takže si určitě budete říkat, že jsem se musel úplně pomátnout, když jsem se rozhodl s klidem ignorovat čtyři nebo pět let seriálu. Káždopádně to mám v plánu dohonit. Jednou. No a teď asi k samotnému filmu. Skákání časem patří k mým nejoblíbenějším disciplínám v sci-fi a tak musím říct, že jsem byl se zápletkou velice spokojen a až na pár drobnůstek nemám výhrady. Jo a Bender rulezz. Benderova ikonická filmová scéna č. 1: Bender si nasadí sluneční brýle a nabije futuristickou brokovnici. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že BENDEROVA HRA ma dosť znechutila, toto ma bohovsky prekvapilo. Našlapané hlášky, navážanie sa do Foxov, hneď niekoľko mikropríbehov (veď to je podstata Futuramy)... Fajn parodovanie TERMINATORA, fajn Al Gore. Asi v polovici síce niekoho zase napadlo, že by to malo mať zmysluplný príbeh... Zamontovali tam dejovú líniu s mobydickom a začalo to riadne upadať. Našťastie všetko zachránil veľkolepý súboj s Hviezdami smrti a finálna hláška.... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Creator: Matt Groening, Developer: David X. Cohen, Teleplay: Ken Keeler .. Mám mírné rozpaky. Podobně jako v Simpsons Movie je děj proložen těmi nejaktuálnějšími posměšnými narážkami (FOX, internetový spam, ochrana osobních údajů, globální oteplování včetně hlasu hostujícího Al Gore:-*) nebo spousta klasických (200X vs 300X, vědecké poznámky, xx-násobné cestování časem vše v absurdních souvislostech) či kultovních (Terminator, Star Wars) sci-fi motivů. Ano, místy se mnou sice smích otřásal, ale na nejvyšší příčky tento epizodní slepenec, protkán společnou linii jaksi nemá. Futurama zkrátka vyčpívá o něco dříve než genialita Simpsons, jelikož zatímco ti se šestou sérii odráželi k několika následným vrcholným sériím, zde ten odraz prostě nevidím.. Jako jednorázovka přesto ucházející a servírování několika dílů v podobě „pseudo celovečeráků“ originální.. 70%. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Hm, tak ja teda v zadnem pripade nesdilim hromadne nadseni nad timto pocinem. Jakakoliv epizoda serialu je lepsi nez tohle, je zde sice dost vydarenych gagu a u prvni pulky jsem se ohrome bavil, ale... 90 minut nepretrzitych zvratu, prespeedovaneho deje, strihu z jedne dejove linie do druhe a milionu miliard dalsich veci, z toho me akorat rozbolela hlava. Ceho je moc, toho je prilis (ostatne celovecerak Simpsnu mel podobny problem). Nekde jsem cetl ze tvurci chteji nasledne Bnder's big score roztrihat na casti, dotocit par scen a udelat z nej sestou serii Futuramy (nebo patou?), pak to teprve bude asi fajn zabava i pro me. Zatim je to na 50%. 12.2.2007: Ucineno zjisteni ze film vyzni o dost stravitelneji a podstatne zabavneji pokud jej davkujete po castech na dva az tri dily :-) Zvyseno na 70%, ovsem hodnoceni je timto dost sporadicke, at uz to znamena cokoliv. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama