Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně natažená jedna epizoda do jednoho celovečeráku a to znamená, že všechny vtipy a hlášky se rozplynou a jenom koukáte a čekáte, jestli se vůbec budete smát. Nejlepší hlášku měl asi můj oblíbený Zoidberg, možná dvě, Bender zklamal a o Fryovi nemluvě. Vcelku hezká byla zápletka s Larsem alias Fryem No. 2. Jinak slabota, ale stejně se na to dalo koukat! ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát a stále poprvé..... Zatímco dějově kontinuální seriály typu LOST s postupujícími díly odrazují diváky neskutečným natahováním i těch nejbanálnějších zápletek, Futurama a jí podobnépočiny si vážně koledují tím, že na konci každé epizody zmáčkne animácký bůh tlačítko reset a veškerý posun ve vývoji celého furutamáckého světa je ten tam a jede se zas od nuly. Takhle to přeci nejde tolerovat věčně - záhy se objeví pan stereotyp ruku v ruce s paní nudou a společným silami se snaží oddělit seriálové postavičky od divákova nitra a nedovolit mu ponořit se do děje. Pokud chodíte s holkou, která se kdysi zdála být fajn, ale teď vidíte že ji zajímají jen módní časopisy a v posteli si vystačí s polohou právě zkáceného stromu, těžko si vaši náklonost udrží tím, že si na každou schůzku vezme jiný klobouk. Futurama ve své pseudo-filmové inkarnaci si vyměnila maximálně tkaničku u jedné boty a snaží se vše uhrát na omrzelých drobkovitých zápletkách, jichž se ve filmu objevuje nezdravě mnoho a žádná z nich nemá pořádný drajv. Narážky na spamování a jiné internetové nekalosti jsou do filmu nastrčeny necitlivě a působí jako prostituka ve výloze Levných knich. Oč smutnější, že Futurama, která kdysi působila jako čerstvá krev v kontrastu se Simpsony dojíždějícími na setrvačnost, tentokrát, s úlekem 'Pomóc, došly nápady!' jasně překročila hranici dělící parodování od vykrádaní a nevykrádá jen Terminátora a Star Warsy, ale především sama sebe. Oblíbený seriál v současné době rozhodně zápasí s kyslíkovým dluhem a doporučuji raději ještě chvilku vydechnout a načerpat nové síly. Nechtěl bych se dočkat doby, kdy bude do cílové rovinky za minimálního diváckého zájmu vláčena na kost ohlodaná mrtvolka. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Hm, tak ja teda v zadnem pripade nesdilim hromadne nadseni nad timto pocinem. Jakakoliv epizoda serialu je lepsi nez tohle, je zde sice dost vydarenych gagu a u prvni pulky jsem se ohrome bavil, ale... 90 minut nepretrzitych zvratu, prespeedovaneho deje, strihu z jedne dejove linie do druhe a milionu miliard dalsich veci, z toho me akorat rozbolela hlava. Ceho je moc, toho je prilis (ostatne celovecerak Simpsnu mel podobny problem). Nekde jsem cetl ze tvurci chteji nasledne Bnder's big score roztrihat na casti, dotocit par scen a udelat z nej sestou serii Futuramy (nebo patou?), pak to teprve bude asi fajn zabava i pro me. Zatim je to na 50%. 12.2.2007: Ucineno zjisteni ze film vyzni o dost stravitelneji a podstatne zabavneji pokud jej davkujete po castech na dva az tri dily :-) Zvyseno na 70%, ovsem hodnoceni je timto dost sporadicke, at uz to znamena cokoliv. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Bender's Big Score nedosahuje kvalit seriálu (resp. dalo by se říci, že dosahuje kvalit jeho slabších epizod), ale rozhodně mu nedělá ostudu.. příběh je velmi originální, časové paradoxy musí snad každému aspoň na chvilku zamotat hlavu a jediné, co se dá této celovečerní Futuramě vytknout, je to, že se zde střídají geniálně vtipné momenty ( "I've won the Spanish National Lottery!" ) s hluchými místy, při kterých se člověk může i nudit.. zkrátka podobná oscilace kvality, jakou můžeme pozorovat při střídání výborných a slabších epizod v seriálu.. každopádně se ale ve výsledku jedná o dobrou zábavu a když k tomu přičtu fakt, že jsem velkým fanouškem seriálu, tak mi z toho vycházejí krásné 4 hvězdičky :) ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Futurama, v hlavní roli s Benderem, je zpět! Všichni se na to budete dívat a názor si uděláte sami, takže to shrnu. Plusy: B/F/ox, nudisti na nuda planetě. Dr. Zoidberg, The Scammers, Al Gore, Bender. Mínusy: Nekonečný vztah-nevztah Leely a Frye, pasáže s narvalem, cestování v čase a s tím spojených twistů bylo opravdu až příliš zatímco nepřekonatelného Dr. Zoidberga tam je strašně málo :-( ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)

Reklama

Reklama