Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

jirkahodr 

všechny recenze uživatele

Ťežko hodnotit. Navázat na chlapskou komedii ve stylu "chlapi sobě" skoro romancí je opravdu těžké a možná i neřešitelné. Chápu rozladěnost publika je to jako by někdo navázal na Pařbu ve Vegas Sexem ve městě. Aby to fungovalo to by musel být opravdu geniální scénář a i pro Hollywood by to byl oříšek. Jak to může dopadnout v našich nuzných podmínkách? Ano to už víme, né moc dobře. Pokud se na to budu dívat jako na pokračování Hodinového manžela tak je to úplně mimo, pokud jako na film který řeší nějaký zamotaný vztah tak mi nevadí, že se u toho moc nesměji protože to je prostě takové vyprávění a uzavřu to. Je to víc do TV než do kina, prostě horší průměr no.. Jen bych pro příště doporučil ať si všichni režiseři dobře rozmyslí, jestli s filmem jít rovnou do kina a ne jen do TV. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejste spolu desítky let, to vás každej soudce rozvede po esemesce." S Hodinovými manželi mi bylo trapně i vtipně, tak snímek hodnotím průměrnými třemi hvězdami, i když průměrný není. Je skvělý a hrozný. Skvělý je ve chvílích, kdy hraje pohodová muzika a na scéně jsou Akvabeláci, Jehovisti, zlatokopka Janka nebo její slovenský pivař. Ten je skutečně dokonalý. Horší je to ve chvílích, kdy se řeší vztahy, podezřívání, antidepresiva a sny. To mi trošku lezlo krkem. Proto si asi vyměním anděla a pokecám si se svým stresem, aby bylo jasné, že jsem si z tohoto snímku něco odnesl do života. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodinový manžel byl fajn komedie...tohle je celkem evidentně pouze snaha o to vyždímat co nejvíc z "úspěchu" jedničky.Manžel na hodinu je v první polovině neuvěřitelně hloupý,otravný a jak prohlásila moje drahá polovička,sytděl bych se někomu říct,že jsem tohle viděl.Druhá půlka je o něco lepší,ale i tam se postavy chovají jako po lobotomii a podařený vtip aby divák opravdu hledal víc než důkladně.Je mi celkem líto poměrně kvalitních a sympatických herců,kteří tu musí hrát bandu momentálně zaostalých...40% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když jsem loni v říjnu okusil zcela náhodou na televizní obrazovce Hodinového manžela, s překvapením jsem zjistil, že nám nynější produkce TV Prima dokáže také vytvořit koukatelné dílo. Uhranul mě mezi českými komediemi posledních let natolik, že mě skutečně potěšilo zjištění o připravovaném pokračování. To se již ze zvyku samozřejmě povedlo o dost mizerněji, stále se ale v jistých pasážích pobaví i pořádný morous. A to si myslím, že u obyčejných komedií bohatě stačí. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zhola zbytečné pokračování solidní původní komedie. Horší v každém ohledu (protože méně humoru, více extrémně otravného Latináka, který podle mě není ani herec), děj dost vycucaný z prstu. Hlavní hrdinové hlavně už vůbec neřeší problémy spojené se službami hodinového manžela, což je podle mě zásadní chyba. Tak tedy po hvězdičce za pány Matáska ("jó, já bejval pán prstenů") a Polívku... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama