Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám z tohto filmu podobný pocit ako u POLICAJTA Z BEVERLY HILLS 3. Dokonca tu nájsť aj určitú podobnosť. Snímok sa odklonil od atmosféry predchádzajúcich hitov a prešiel do detinskosti a sebaparódie. Podobne ako Murphyho prepadák. Ostal už len tieň toho, čo v 80. rokoch trhalo kasové rekordy. Som však za priemerné hodnotenie, aj keď si to možno snímok až tak nezaslúži, pretože Dundee je stále sympaťák, aj keď jeho činy sú väčšinou trápne ako komické a aj dej sa vezie pomerne svižnou rýchlosťou. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Proboha, jak tohle mohlo někoho napadnout?! Penzista Paul Hogan a jeho taktéž stárnoucí a půvab již postrádající partnerka Linda se vrátili, aby se dopustili zoufalého činu v podobě tohoto hrozného propadáku, čímž mj. zneuctili i první dva jinak dokonalé díly. Jestli někdy bude existovat ještě další díl, už by spíše jen připomínal Návrat oživlých mrtvol. ()

Reklama

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Komerční záležitost stejně jako druhý díl. Vše čim vynikal první díl, tento postrádá. Celým filmem se táhne vůně peněz, které za to dostali a také nuda. Nedoporučuji tento film proto, že jsem na něho slyšela záporné recenze snad všude. Je mi líto, že to takhle skončilo, ale nedá se nic dělat, život jde dál.... :) ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Původní kouzlo je sice již nenávratně pryč a pokud není na place Mick Dundee aka Paul Hogan, tak se dá hovořit o nulaprocentním zážitku. Přítomnost australského zálesáka drží většinu filmu v zábavné poloze a kecal bych, kdybych nepřiznal mírný záchvat smíchu například u historky s Melem/Malem Gibsonem. Mickova interakce s Hollywoodem má svoje momenty, které Paul Hogan i do třetice s přehledem uhrává a dokonce si potýká i se ušišlaným Mikem Tysonem (alespoň si ze sebe umí vystřelit). 50% P.S. Podobně "tvrdého" komparzistu jen tak neuvidíte. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Chce se mi skoro brečet, co režisér Simon Wincer natočil za film o legendárním Krokodýlu Dundeem. První dva díly měli svoje kouzlo a šlo o akční filmy, ale udělat z Krokodýla slabomyslnou komedie jen s nějakou klišovitou zápletkou, to je prostě hrůza. Tu hvězdičku dávám spíš z nostalgie k předchozím dvěma dílům. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama