Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka, ale na jedničku to nemá. Lovec krokodýlů v Los Angeles, to nemůže dopadnout dobře, jako tomu bylo ve scéně se skunkem či s likvidováním anakondy v zábavním parku. Nechybí ani opětovné nevědomky Dundeeho ohledně známých osobností, jako tomu jsou tentokrát Mel Gibson, Tom Cruise a Pablo Piccaso. Dalšími skvělými scénami byly ta s mačkáním semaforu, návštěvou gay clubu, jak se báli zemětřesení v Los Angeles a hned ta počáteční, jak seděli na větvi stromu před krokodýlem, který je prohnal. Co se týče Lindy Kozlowski, tak ta z rajcovní vintage milfky vyrostla v rajcovní mature samici. [10225. hodnocení, 185. komentář, 45%] ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hogan čakal pridlho, ale ak si odmyslím fakt, že je Dundee v 21. storočí viac stratený než na 5.Avenue, mi prišlo toto pokračovanie o krokodíli zub vydarenejšie než predchodca. Úvod s veľkým aligátorom je výborný predkrm, ktorému nechýba vtip ani napätie. Potom sa nám pripomenie stále krásna Suzzi, potatený Dundee Junior a miestna kultúra technicky vyspelých domorodcov. Ako náhle hlavné postavy opúšťajú rodnú Austráliu sa k slovu hlásia pašeráci, Hollywood, hromada vaty a Mike Tyson (?!) Zápletka už v minulom diely bola pre tohto dobrodruha kotvou a inak tomu nie je ani v LA. Filmu neprospieva ležérne tempo, aké síce v nahrávacom štúdiu pridá na pohybe, ale dianím až príliš kopíruje Policajta v Beverly Hills 3. Postupom času je tak zrejmé, že Paul Hogan bol skôr biznismen ako komik a jeho Dundee, na ktorom spravil kariéru, prešiel cieľom už na nástupišti. A tam to mal pre dobro všetkých aj zapichnúť. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl před dávnými lety v multikině Galaxii, poprvé jsem na vlastní uši vyzkoušel Dolby Surround zvuk a vlastně poprvé jsem i v něčem takovém jako je multikino (vysílají několik filmů najednou! úžasné!) byl. Film možná není zase taková bomba, ale já se při něm výborně bavil. Vtipných scén je tu požehnaně a Dundee v L.A. funguje i jako takové symbolické rozloučení Paula Hogana se stříbrným plátnem. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

,,Dotkneš se mě a vymlátim z tebe všechny prachy co máš!'',,To je fér!''PRÁSK!,,Tady těch patnáct babek!'' Pokračování po letech nedopadají vždy moc dobře (to my začalo docházet až v posledním roce po shlédnutí mnoha takových pokračování, která jsem viděl jako malý), a tohle není vyjímkou :( bohužel. Přidání postavy (toho syna) samo o sobě nemá větší význam a přidání další postavy (toho kámoše) taky o moc větší ne. Paul Hogan si začal hrát na detektiva v zákulisí filmu (to je to, co se mi na tom líbí) a že by to nějak navazovalo na předchozí díly, to ne. Ale nevadí mi to, jelikož i tak jsem to mnoho let pokládal za nejlepší díl série. Asi jsem si to neměl pouštět znovu:(    ,,Bojí se američani krys?'',,Hmm... ano. Proč se práš?'',,Tamhle jedna je!'' ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem - a těžko lze uvěřit, že drsňák Mike Dundee zůstal i po letech civilizací nepolíbený téměř jako při své návštěvě New Yorku. Krokodýlí muž nám zkrátka zestárnul a jeho v pořadí třetí film už nemá zdaleka takový tah na branku jako dva předcházející. Žádný velký comeback - a nic, co by stálo za zapamatování … I tak jde o slušnou, i když jenom mírně nadprůměrnou zábavu, kterou není třeba zatracovat. Možná nejsem úplně objektivní, ale myslím, že trochu nostalgie si občas můžu dovolit - i když třeba ovlivní můj pohled na nepříliš úspěšné pokračování dvou mých oblíbených filmů. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama