Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (506)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Mark Painter a Kristin Wilkinson: 1. INTO THE BOOK ,2. GREAT BIG WORLD ,3. CRITTERS HAVE FEELINGS ,4. NICKY INTRO ,5. RED IS BLUE ,6. BE PREPARED ,7. GO FLIPPERS ,8. LITTLE BOAT ,9. RED/WOLF STAREDOWN ,10. RUNAWAY ,11. THE SCHNITZEL SONG ,12. TREE CRITTER ,13. THREE G'S ,14. THE REAL G ,15. BLOW YOUR HOUSE DOWN ,16. HOODWINKED THEME, GRANNY TECHNO MIX (BANZAI!) ,17. EVA DEANNA ,18. CHOPPING FOR ACTORS ,19. GLOW ,20. NICKY KNOWS ,21. TOP OF THE WOODS ,22. DELIVERY GIRL ,23. LAIR RESCUE ,24. CABLE CAR RESCUE/END OF THE LINE ,25. BOUNCE ,26. BOSSA FOR BOINGO ,27. HOODWINKED THEME (SURFER VERSION) , ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Trapné momenty střídaly povedenější. Jedny z těch světlejších okamžiků pro mě byly chvíle se zpívajícím kozlíkem, který mě celkem pobavil. Co je na první pohled do očí bijící, je naprosto nepovedená animace. Někdy jsem ani nevěřil, že by opravdu mohla být tak špatná. Jinak to ale utíkalo celkem rychle a nemůžu říct, že bych vyloženě litoval těch 80 minut, které jsem u filmu strávil, i když bych si dokázal vymyslet mnohem zajímavější program :) 40% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka nie taká blbosť, ako sme všetci dúfali. Na Shreka to nemá, a nielen animáciou. V kinách to nemalo ani pred siedmimi rokmi čo hľadať, lístky na filmy Pixaru a Dreamworks stáli v kinách rovnako. Scenár je zato celko sviežy a keďže väčšina nič nečakala, jednalo sa o celkom príjemné prekvapenie. Viď solídne tržby v porovnaní s rozpočtom. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Mizerná animace (voda vypadá jako z libovolné hry o Harry Potterovi, o trávě, stromech, vlasech atd. nemluvě), děj občas překvapí dobrými vychytávkami nebo nápady a odkazy na všechno možné (M:I na lanovce místo s vrtulníkem v tunelu atd.), ale bohužel mnohdy jsou ty absurdity dost přehnané. Musím ale uznat, že ze začátku jsem čekala mnohem větší blbost, nakonec jsem se docela i bavila, ale Pixar ani Dreamworks to bohužel nejsou. Čistých 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $51,386,611Tržby Celosvetovo $110,012,185Tržby za predaj DVD v USA $31,059,824 //počet predaných kusov 1,837,028║ Animačne by sa to dalo zaradiť do kvalitatívnej druhej triedy ale zas vydarené uťahovanie z rozprávkových postáv to vynahradí a celkom slušne to zabaví, takže taký priemer čo sa dá ešte ako tak zniesť. /videl v kine: 60%/ ()

Galerie (55)

Zajímavosti (14)

  • Mimo USA vyrobený animák stál jen 15 mil. amerických dolarů a během úvodního víkendu (13.-15. 1. 2006) utržil 16,6 milionu. Společnost bratří Weinsteinových, opustivších Miramax, dokázala, že může připravit slušnou premiéru i nízkorozpočtovému animovanému filmu, který neměl za zády Disneyho reklamní mašinérii. Celkem snímek utržil v USA 50,6 milionu. (imro)
  • Cory Edwards a Tony Leech tímto snímkem debutovali na postech režisérů. Jejich spoluautor Todd Edwards už měl za sebou práci na hraném filmu Chillicothe (1999), který se ocitl v oficiálním výběru filmového festivalu Sundance. (imro)
  • Producentka Sue Bea Montgomery ukázala malým dětem koncept filmu a sledovala jejich výrazy. Když viděla, že se jim líbí postava kozla Japetha (Benjy Gaither), bylo rozhodnuto se o jeho ponechání v příběhu, přestože jej tvůrci původně chtěli vymazat. (Cheeker)

Reklama

Reklama