Chirurgové - Série 14 (2017) (série)
Tvůrci:
Shonda RhimesRežie:
Nicole RubioScénář:
Elisabeth FinchKamera:
Robert LaBongeHudba:
Danny LuxHrají:
Ellen Pompeo (a.z.), Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kelly McCreary, Jason George, Debbie Allen, Amy Landecker, Frankie Faison, Mark Moses, Robert Picardo, Sarah Benoit, Robert Baker (a.z.) (více)VOD (1)
Baileyová stojí před dosud nejtěžší výzvou. (Disney+)
Miranda po dva předchozí díly bojovala s nástrahami hackerů, kteří ochromili chod nemocnice. Následně musela sledovat, jak bojoval o své příští černošský chlapec ve věku jejího syna. A teď musí bojovat o vlastní život, ač si kdekdo myslel, že její vlastní diagnóza vypadá jinak. Lehce rekapitulující díl nakonec směřuje do milého finále, takže vlastně dobré. Jsme skoro v půlce a tahle série je zatím velmi vyrovnaná a nadprůměrná. ()
Baileyová z prvních řad Grey's anatomy? To je kdo? Rozhodně ne tahle paní...zaměřeno na Mirandu a dopady všech těch těžkostí na její bedra. Jak děj plyne, postavy se vyvíjejí. Miranda je jedna z těch, jejichž charakter se změnil doopravdy hodně. Chvílemi s ní soucítím. Pak mě zase štve. Pak je sobecká. A pak zase jedna z nejlepších. ()
Epizoda zaměřená na Mirandu, která už zdaleka není tou legendární "nacistkou", jako v prvních řadách, nýbrž veleúspěšnou šéfkou na vrcholu, což s sebou samozřejmě nese řadu problémů a balvanů, s nimiž se je třeba vypořádat, jinak člověka prostě zničí, ať se může sám cítit sebeodolnější. ()
Photo © ABC / Mitch Haaseth