Chirurgové - Série 15 (2018) (série)
Tvůrci:
Shonda RhimesRežie:
Krista VernoffScénář:
Elisabeth FinchKamera:
Carlos GonzálezHudba:
Danny LuxHrají:
Ellen Pompeo, Justin Chambers, James Pickens Jr., Jesse Williams, Kelly McCreary, Debbie Allen, Greg Germann, Stacey Oristano, Patricia Bethune, Alex Manugian, Jonathan Erickson Eisley, Rae Latt (více)VOD (1)
Zkolabuje těhotná sestra. (Disney+)
Co si budeme nalhávat, v předchozích dílech bylo čím dál víc patrné, že tvůrci už všechno, co mohli odvyprávět, odvyprávěli. A ne jednou!! Přesto je tu solidní nádech. Zatímco se Richard stará o důležitou „součást“ své nemocnice, o důležitého pacienta bojuje i Meredith a Tom Koracick mimo Seattle. A u obou postav – prozradím, že vedle Richarda jde o Catherine – zůstaneme po celý díl, respektive zatímco ona slavnostně stříhá další pásku, zdá se, že stejně jako Richard prohrává svůj životní zápas. Finále silné, nicméně ukažte mi z téhle party někoho, kdo ještě nebojoval o život, nepotratil, nespadl s letadlem, neboural, netopil se, nehořel nebo neměl rakovinu. ()
To, že se z VIP pacienta vyklube Catherine, to jsem nečekala. Tak schválně, kam scenáristé zabruslí. ()
Po velmi velmi dlouhé době pořádný správně "Grey's Anatomy" díl. <3 ()
Tak tu máme vcelku překvapivou zápletku pro jarní část vysílání. Uvidíme, co z téhle příběhové linky autoři vyždímají. ()
Photo © ABC / Eric McCandless