Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

predators 

všechny recenze uživatele

První tři díly a Reunion! Tím veškerá legrace končí a všechny ostatní pokusy o napodobení nebo přiblížení (a že jich bylo!) se můžou jít zahrabat. Samozřejmě mnozí stále sbírají herecké zkušenosti (a že jich někteří dosáhli až v hodně sešlém věku), ale jako pubescentní komedie nemají mnoho konkurencí. Také nutno dodat, že slušné množství gegů, hlášek a situací vešlo do historie! Toto by se mělo promítat prvákům na střední škole místo povinné četby...prcičky aspoň nikdo neobšlehne! 75% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Prcičky jsou naprostá klasika. A jejich druhý díl je pro mě tím nejoblíbenějším a nejčastěji viděným. Říkejte si co chcete, ale já na Prcičkách vyrůstal a pro mě je to prostě srdcovka a děsná sranda. Sice už to není takové jako to bývalo, ale stále to má jisté grády. Jen škoda, že stále další a další díly zneucťují první kvalitní díly. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší díl,proto nechápu jak může být z posvátné první trojky nejhůř hodnocenej.Stifler tady válí neskutečným způsobem a spoustu vtipů lze považovat za mnohem dospělejší.Celý to navíc má nádech uber letní pecky,protože kalba na chatě dodává filmu takovej ten šmrnc dobrodružnosti,ač to může znít jakkoliv divně.Pamatuju se,že sme se u tohodle dílu nařechtali nejvíc a i teď,když jsem si kvůli návštěvě ´´čtvrtýho´´ dílu vše zopakoval,mě dvojka bavila nejvíc a že je procentuálně nejslabší je směšný,jelikož trojka je příšerná sračka.Když nepočítám čtyřku,kterou uvidim asi za 4 hodiny,nejlepší díl série je dvojka.70% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +pořád je tu ta bezvadná a původní sestava, najdete tu mnoho úderných, vtipných a kultovních fórků, hlášek a scének -dvojka má trošičku jednoduší příběh a některé postavy mají méně prostoru (např. Mena Suvari)/// Přestože to pro mě není tak kultovní jako jednička a tak perverzní (zábavné) jako trojka, pořád je to velice slušná zábava. I po letech a několikátém zhlédnutí jsem se u každé scény příjemně bavil. Tenhle film prostě nestárne a pořád baví. Scény v nichž je Seann William Scott jsou nezapomenutelné. Jen škoda, že se děj začal více točit kolem Jima a méně kolem jiných postav./// Celkem 83%/// ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)

Reklama

Reklama