Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

campix 

všechny recenze uživatele

Prcičky jsou naprostá klasika. A jejich druhý díl je pro mě tím nejoblíbenějším a nejčastěji viděným. Říkejte si co chcete, ale já na Prcičkách vyrůstal a pro mě je to prostě srdcovka a děsná sranda. Sice už to není takové jako to bývalo, ale stále to má jisté grády. Jen škoda, že stále další a další díly zneucťují první kvalitní díly. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

O poznání horší než jednička. Tam kde byla síla vyprávění a lehkého střídání vztahových kapitolek, tady se těch scének "hodné zapamatování" příliš neudálo. Sranda je to ale pořád slušná. Jen jsme se prostě nikam vyrázněji neposunuli, ač nám Jimova parta tvrdila něco jiného. Tři a půl. Uvidíme s čím příjde trojka. 7/10 ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Díl, který mě uvedl do strastí a pastí amerických penisů a vagín. Hláškami překypující komedie s perfektním soundtrackem a tím pravým duchem 90s. Když vidím, že to bude v TV, tak mám upřímnou radost. Celý si to samozřejmě krade Stiffmaister, bez něj, respektive bez S.W. Scotta, by to nikdy nebylo ono. 5* a.k.a 85% ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama