Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi sofistikované pokračovanie. Bavil som sa minimálne rovnako ako v prípade prvého dielu. Hlavný hrdinovia sú stále rovnako sympatický a posúvajú sa vo svojich charakteroch a vnútornom vývine ďalej. Iste je mi jasné, že sa nejedná o žiadny umelecký majsterštik, ale ja si podobne ladené filmy dokážem dokonale užiť. Miera humoru je väčšia, objavujú sa tu mnohé kultové postavičky. Rozhodne najlepšia scéna je samozrejme prilepenie Jima k sebe sekundovým lepidlom - ktorá je zakončená Stiflerovým zdvihnutým prstom (všetko je v poriadku) - čo je pre mňa zabijak. James B. Rogers neposúva komédiu nikam ďalej. Využíva len vychytávky, ktoré boli prítomné v prvom diely- dlhá kamera pri párty, pomočenie Stiflera atď. V tomto smere film posúvajú dopredu naozaj postavy. Jediná vec čo celý film spomalovalo je Kevin a jeho príbeh s Vicky. Minimum humoru a pamätných scén. Obhliadnúc od toho je to ale solídne pokračovanie, úspešnej trilógie ku ktorej sa vždy rád vrátim. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování jedničky. Zdá se mi, že není tak vtipné, ale i tak to je klasika se starou bandou. Scény z baráku se dvěma lesbičkami je prostě best. Jim se taky dobře ukazuje s "flétnistkou" :-) Na to jak byvaji dvojky o ničem je tohle celkem dobře natočené pokračování. Nový přiběh ale se stejným cílem ( :-) ), legendární Stifler, pěkné holky a na závěr parádní mejdan. Léto jak by mělo být. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA FAMILY - Tak jsem si zase po delší době zavzpomínal na svá léta přelomu ZŠ a SŠ, kdy jsem Prcičky doslova žral. A i dneska, kdy jsem film viděl nejméně po šesté, jsem se dobře bavil a fóry mi i po 11 letech (od natočení) přišly trefné a vtipné. Zkrátka příjemná nostalgická komedie, kterou budu mít rád nejspíš napořád. Z jedničky si pamatuju, že jsem byl pořádně vyplesklej, ale i dvojka v pohodě sekundovala. 90% // (19.9.2014) HBO COMEDY - No jo, a je to tu zase :) Prcičky dvojku jsem si nemohl na HBO nechat ujít. Potvrzuji 90%. // (20.9.2015) PRIMA HD - A dost! Tohle je prostě jedna z mých TOP USA komedií, ke které vždycky zasednu a jelikož jsem tak učinil i dnes, je jasné, že je pro mě něčím výjimečná. Z toho vyplývá...Nová FSZ je tu! :-) 100% // Další projekce: (17.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno