Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne je druhej dil zhruba na urovni prvniho, takze je to jen proste dalsi halda vtipu, hlasek a nezapomenutelnejch scenek. Herecka sestava je taky stejna, takze se vraci genialni Seann William Scott, ale i ostatni jsou v pohode. Navic diky sviznymu deji a paradni hudbe leti celej film fakt v hodne rychlym tempu a tech 110 minut utece jako nic. ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Po megaúspěchu prvních Prciček by byla rozhodně škoda, nevyužít jejich potencionálu na další díl. Oproti jiným odstrašujícím případům se tohle pokračování docela povedlo a o nějaké ostudě se netřeba bavit. Velkou výhodou pro natáčení bylo jistě to, že žádný z původních herců svou účast na filmu neodřekl, a tak jsme mohli opět s naší starou známou sestavou naplno prožívat vtipné situace kolem vztahů, lásek a sexu dnešní generace teenagerů. Naše čtyřka už sice problém jménem Panictví vyřešila, to ale ani v nejmenším neznamená konec tělnotekutního humoru a cool hlášek. Nelíbilo se mi jen, že můj velký favorit Oz dostal tentokrát o poznání méně prostoru a třeba takový Finch naopak až moc. Pro starší diváky to bude jen další jedna z mnoha nechutných hovadin, mladí se ale při ní skvěle pobaví.70% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podarená komédia, ktorá z časti nadväzuje na predchádzajúci film. Nájde sa tu rad bláznivo srandovných situácií a výborných hlášok, na ktorých je celý film postavený. Jednotlivé postavy sú opäť vynikajúce. Dej nie je nijako zložitý, ale človek nemusí pri sledovanie premýšľať, poriadne sa zasmeje a parádne sa pobaví. A nakoniec by som chcel vyzdvihnúť výborný soundtrack. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Prcičky 2 aneb úlet amerických středoškoláků z 99. pokračuje. Tentokrát už, ale ve větším měřítku. Ze středoškoláků jsou vysokoškoláci a někteří se uvědomují, že ojíždění každé druhé holky asi není úplně pro ně (Kevin). Každopádně je to pořád vcelku sranda, i když se jedná o tak typický humor, tak jsem se vcelku bavil. Co mě, ale dostalo asi nejvíc z filmu bylo, když se Jim přehmátl a použil ten vteřiňák. Myslel jsem, že umřu smíchy. Ve dvojce prciček, taky dojde na víc Stiflera ("Byl jsem pochcán." Scott to perfektně zahrál.) Hlodů je to požehnaně, trapných scén taky, vtipu jakbysmet, takže o zábavu je postaráno, i když je to místy přes čáru. 70% "Nemáte týmového ducha!" ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama