Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Jonatthan 

všechny recenze uživatele

Remake Záhadného pana Jordana nedopadl ani dobře ani špatně. Čistý průměr. U původního filmu mě zaujal hlavně originální nápad, že hlavní postavu vidí pouze divák + zástupci z nebe a ostatní postavy vidí někoho jiného. Zde už jsem s tím prostě počítal. No, ale na druhou stranu představa rapujícího bílého milionáře v bufáči plném černochů mě docela rozesmála... ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Fajneeee. Mne sa to pacilo...Haluzne sceny su tam. Hlavne ten face, ked ho namaluje ten poulicny maliar s tou cernoskou:D:D..som sa inak udrbaval. A kuknem si to v pohode este raz. Je to dobre.A dobre obsadenie tu je.velmi dobre :D Eugene Levy a Wanda Sykes su typci :D:D a Jennifer Coolidge je tu nejaka moc stihla oproti terajsim filmom:D... ()

Reklama

dejv01 

všechny recenze uživatele

Béčková komedie, ve které se ve velké míře objevují představitelé rolí z prciček:). Furt jsem čekal až uvidím toho strejdu do kterého se převtělil hlavní představitel a a a furt nic. Když jste černí a hrajete bělocha, dá se říct, že vaše role je nezahratelná. Jinak příjemná oddychová komedie, u které se člověk nemusí vůbec namáhat s myšlením. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Chris Rock, Lance Crouther, Ali LeRoi, Louis C.K. | Hudba: Jamshied Sharifi | Produkcia: Barry M. Berg Chris Rock | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Village Roadshow Pictures | Rozpočet: 49 miliónov $ | Tržby: 71,186,502 $ || Párkrát už použitá kostra príbehu teraz s plnou angažovanosťou Chrisa Rocka ako autora scenára i produkcie. Bratia Weitzovci mu dali možno až príliž voľnú ruku, vĎaka ktorej sú niektoré pasáže kolísajúce čo sa tempa i zábavnosti týka. Iními výrazmi povedané, aj komediálne kusy potrebujú silnú, disciplinovanú ruku, aby boli niečim viac, než splácaninou za 50 miliónov dolárov. Týmto spôsobom len slušne zábavné na jedniný večer v živote. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Pohodova komedie. [[ [[ Poznamky [ KAZIC / SPOILER ! ] ]] ]] Nekdo kdysi rekl, ze komedie je "... taskarice plna zamen a omylu ...". Nema smysl se hadat, ten nekdo je jiz mrtvy. ZamenaNa nekolika mistech by mozna (mohli to zkouset akoratze to nefungovalo) bylo fajn ukazat Bileho Chrise misto Chrise : misto, kde Chris jako Bily Chris bere male cerne dite a cerna mamca vriska ... . Uveritelnost Na par mistech to trosku skripe ( to jak se Chris na konci setka, uz v jako cerny, se Santee a rychle si padnou do oka; prehnay / prehnane rychly uspech Bileho Chrise ... ). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama