Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Konečně vlkodlačí film, který má vkusně zvládnutu proměnu člověka v bestii. Za to velký dík. A sice je Blood and Chocolate pouze jednoduchoučká romantika v dark, cool & in balení, ale jelikož není zároveň nadrámec pitomá, hrají tam ne úplně nejhorší herci a zní slušná muzika, tak se mi na to oproti původnímu předpokladu celkem hezky koukalo. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Něco jako Underworld, ale slabší. O hodně slabší. I když je tady Hugh Dancy, který je vcelku roztomilý, je jinak obsazení zbytečně nevýrazné. Speciálně samozřejmě hlavní představitelka, která na mne jako vlčice opravdu nepůsobí. Jinak klasicky protřelý příběh o zakázané lásce tedy nenadchne, ale kombinace krve a čokolády zas tak špatná není. ()

Reklama

savage3303 

všechny recenze uživatele

Dráma / Horor / Romantický / Fantasy pre mňa z toho akurát tak fantasy a fajn romatických emócii v podaní hlavnej hrdinky Agnes Bruckner. Vsetko okrem romantiky bol dosť chabé a úbohé. Zo zaciatku to bola velká nuda ale potom sa to nejak rozhíbalo. Téma to je veľmi zaujimavá ale v tomto filme to je slabo podané. 2*. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Slabučký odvar z vlkodlačích filmov. Najprv som bol rad, že tu nie sú nejaký hnusne spravený vlkodlaci, ale zas takýchto psíčkov si tiež mohli odpustiť. Je to slabé na všetkých frontoch. Akcie je tu máličko, príbehová stránka prvoplánová a nezaujímavá. Triky tu hádam ani neboli, keď nepočítam tie svietiace skoky, ktoré boli otrasne zo všetkých hľadísk. Film sa nejako ani nesnaží diváka niečím upútať, ide si len svojou trápnou linkou. Čakal som solídnejšiu jazdu. Takto len slabé 2*. ()

beba789 odpad!

všechny recenze uživatele

''Od tvůrců kinohitu Underworld'' Ach, jak trapný slogan k tomu, aby se film přiživil na úspěchu u mě tolik milovaného Underworldu. Tento film je takový předskokan k Twilight, ale na Twilight se aspoň dalo koukat a nenudil. Což se nedá říct o tomto filmu, ve kterém jsou naprosto hrozní vlkodlaci ( lidi, co vyskočí do vzduchu, nějak se zatočí, zbělají a na zem doskočí obyčejný vlk- och, jak úžasný efekt), hrozní herci a prostředí filmu a dokonce je to i bez nějaké atmosféry (ať už hororové nebo romantické) . Slovo ''horor'' raději vypusťte a jděte se na to dívat jako na ''fantasy- romantiku''. 0%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama