Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Konečně vlkodlačí film, který má vkusně zvládnutu proměnu člověka v bestii. Za to velký dík. A sice je Blood and Chocolate pouze jednoduchoučká romantika v dark, cool & in balení, ale jelikož není zároveň nadrámec pitomá, hrají tam ne úplně nejhorší herci a zní slušná muzika, tak se mi na to oproti původnímu předpokladu celkem hezky koukalo. ()

beba789 odpad!

všechny recenze uživatele

''Od tvůrců kinohitu Underworld'' Ach, jak trapný slogan k tomu, aby se film přiživil na úspěchu u mě tolik milovaného Underworldu. Tento film je takový předskokan k Twilight, ale na Twilight se aspoň dalo koukat a nenudil. Což se nedá říct o tomto filmu, ve kterém jsou naprosto hrozní vlkodlaci ( lidi, co vyskočí do vzduchu, nějak se zatočí, zbělají a na zem doskočí obyčejný vlk- och, jak úžasný efekt), hrozní herci a prostředí filmu a dokonce je to i bez nějaké atmosféry (ať už hororové nebo romantické) . Slovo ''horor'' raději vypusťte a jděte se na to dívat jako na ''fantasy- romantiku''. 0%. ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Film má tak slabý scénář, že by se měl pohybovat od odpadu! do 1*. Hodně tomu ubírá hlavní postava, kterou kdyby hrála J. L. Hewitt, bylo by aspoň na co koukat. A. Bruckner krásně běhá, ale jinak slabota. O. Martinez to táhne aspoň trochu na herecké úrovni průměrného filmu. Jak zde píše Viktooorka, velké plus filmu je práce se živými zvířaty. Vlky, častěji ale spíše právě s československými ovčáky. Fajn atmosféra, škoda, že se více nevrtalo v historii a příběhu rodu.... ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie filmů pro čtenářky bravíčka. Neustále se tu mele cosi o nějakém proroctví, cool a sexy teenageři, které castingové oddělení ulovilo zřejmě v nějakém katalogu spodního prádla, vrhají tajemné pohledy do kamery a pomatrixovsku se ohánějí dlouhýma pláštěma. Nejhorší je že se tahle pégé-třináctková ukolébavka tváří smrtelně vážně a chce být gotickým hororem ve stylu Interview s Upírem. Marně. Proti tomuhle vypadá i Královna Prokletých jako dobrý film. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama