Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

teutates 

všechny recenze uživatele

Pripadalo mi to ako prelínanie dvoch príbehov:jeden celkom zaujimavý,ten druhý slabší-romanticky ladený.Celkový dojem bol skôr nudný,smiešny a zdlhavý!Všetky filmy s danou tematikou sú si svojim spôsobom podobné,ale tento doslova kopíroval!Ak by režisérka rozvíjala skôr ten prvý príbeh,mohlo ísť o celkom slušný film!Takto je Blood and Chocolade zbytočným snímkom,ktorý nemá čo ukázať až na Agnes Bruckner :) ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Když se jedná o horor, u kterého se strachy třesu extrémně, tak se normální divák prostě normálně bojí, když se pak jedná o horor, u kterého se dokonce i moje osoba přestane bát, ba se jí místy zdá debilně trapně směšnej, tak si nedovedu představit, co pak u toho pak musí vyvádět normální divák.....ten si asi nudou ukope zadek do modra.....tohle fakt ne. Jedna hvězda za pěknou Bukurešť. ()

Reklama

asfalt 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko, čo zlý film má mať až na scenár, ktorý nie je až tak katastrofálny. Ak by k režisérskej stoličke pustili niekoho schopnejšieho, nehercov by nahradili hercami, strašné efekty by zlepšili a použili lepší soundtrack, tak by to možno bolo aj za tri hviezdy. Tak je to len tesne nad odpadom. ()

goniss 

všechny recenze uživatele

nedávno jsme ten film našla na exteráku a vzpomněla jsem si na něho. Je blbý že před dvěmi lety, kdy jsem ho viděla se mi brutálně moc líbil a v té době to byl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, když jsem na nho skoro zapomněla.. ale věřte, že ho vážně ráda mám. Ani ne tak pro jeho děj.. miluju ho hlavně v částech, kdy se lidi proměňují na vlky a běhají lesem.. jako normální lidé takovou schopnost nemáme, mě se to ale hrozně líbí, a kdybychom takovou schopnost měli, převtělit se do zvířete, nikdy bych nebyla člověk.. ty zpomalené záběry kdy ti vlci běží a skáčou mi nahazuje husí kůži a vždycky mi až vypětím vykopne noha sama od sebe.. nechápu jak to ten film dělá, ale dělá to.. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela blbé a poster zde vypadá lépe, než celý film. Tak co mne rychle napadá? Název jsem příliš nepochopila, byť se ho myslím snažili ve filmu nějak vysvětlt, pro mě zbytečně, Hugh Dancy tu plýtvá svým talentem, zatímco pěkná tvářička Agnes Bruckner sem víc než patří, děj odehrávající se v Bukurešti - proč proboha (opět vysvětlení, znovu mdlé), aspoň tedy ta Bukurešť mohla vypadat přitažlivěji, příběh hloupý, ale hlavně, film mohl být mysteriózní, napínavý, s hudbou si taky mohli vyhrát, ale nic z toho se nestalo. Bylo to bez chuti. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama