Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiální text distributora)

Recenze (66)

Black-star 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom jak muž pod pseudonymem ženy rozumí a radí ženským vztahovým problémům. Větší klišééé snad nejde vymyslet, bohužel je na tom asi víc pravdy než by kdokoliv tušil s ohledem na časopisy v dnešní době zaměřené na náctileté, kdy většinu obsahu tvoří a vymýšlí právě muži. No každopádně pro mě spíš úmorné sledovat... proto jen nějakých 38%, není to úplně ztráta času... ale potřebné kvality nemá. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je jak víno (pro někoho krabicák, pro někoho dobrej ročník)… pro mě s odstupem času je lepší a lepší (ještě pár let a dám plný počet). Casting je fantastický. Postavy nejsou účelové a herci do nich sedí. Naprosto bezkonkurenční je Iris (“telefonuji tolik až se mi dělá biceps” :D). Dnes už by se něco podobného nenatočilo. ()

Reklama

Gabra 

všechny recenze uživatele

Béčková romantická komedie, která svým obsazením slibuje to, co nesplní. Rosanna Arquette, Angie Harmon, Charlie Sheen a Denise Richards se v tomto snímku příliš nepředvedli. Při čajovém odpoledním dýchánku s kamarádkami se film může však zdát dobrý. Mě ale děj nijak nechytl (snad i pro ty "nijaké" herecké výkony) a po pár dnech se mi vypařil z hlavy. Proto má jednu výhodu - vždy se na něj můžete dívat znovu... ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Klasický oddechový film v němž se arogantní burzovní makléř (Charlie Sheen) stává pisatelem sloupku pro ženy aneb Jak se nesnesitelný jedinec mění v ideálního Američana (ptám se pokolikáté už). Pokud tyto filmy máte rádi nebo k nim máte lhostejný vztah (jako já) , budete pravděpodobně hodnotit v rozmezí 3-4*, pokud Vás nudí, rozhodnete se asi mezi 1-2*. 60% ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zajímavý film, neoriginální a předvídatelný děj a chvílemi to byla prostě nuda. Některé fórky se však povedly. A ten konec mě, směle přiznávám, prostě dojal... Ale bohužel o tomto filmu nebudu ani nikomu vyprávět a ani ho nikomu nedoporučím a to proto, že není důvod... Sám se teď vlastně divím, že mě to stálo za to na něj napsat reakci. Takže celkové hodnocení je slabší 3* (50%) ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama