Arthur HillerKamera:
David M. WalshHudba:
Marvin HamlischHrají:
Dudley Moore, Mary Steenburgen, Frances Sternhagen, Janet Eilber, Robyn Douglass, Ron Leibman, Allan Kolman, Stephen Roberts, Alexander Lockwood (více)VOD (2)
Ti dva se snad nikdy nesejdou - když je volný jeden, druhý je zcela jistě zadaný. Úspěšný dramatik a učitelka angličtiny sice spolu píší jednu hru za druhou, ale jejich společný život jim nějak nevychází... (oficiální text distributora)
Spíš melancholická komedie o spoluautorské žárlivosti. Hlavní postavy všech her Branarda Sladea jsou více méně jeho alter egem, viděným z té legračnější stránky. Tentokrát je ale hrdina o dost kyselejší, zapšklejší a pesimističtější a s ním bohužel i celý film. Doporučuju spíš Příští rok ve stejnou dobu. 40% ()
Možná to sami znáte, skončí něco hezkého, deprese, smutno. Ten film má dost možná spoustu chyb, ale pro mě byl v tu chvíli tak hezký, vtipný, romantický.. A při titulkovém duetu "Maybe" (Peabo Bryson a Roberta Flack) jsem měl opět úsměv na tváři a navíc jsem se zamiloval do Mary Steenburgen..))) ()
"Tak to přepíšeme !!" - "To mi připadá jako přestavět sedadla na Titanicu.." ;) ()
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $6,857,733║Tržby Celosvetovo $-║ ()
"To je zvláštní, všechna ta léta potlačované vášně a pak je z toho místo velkého třesku ... pšouk". ()
Photo © Metro-Goldwyn-Mayer