Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Whose line is it anyway? Aneb hravý experiment, který těží maximum z okamžitého nápadu a dělají ho lidi, pro něž "humor" není jenom slovo o pěti písmenech. Ryan a Colin jsou nepochybně overlordi jevištní improvizace. Až potud dobrý. Jenže jestli jsou Ryan s Colinem víc než výborní, pak Wayne Brady není nic jinýho než démon. Ne, hustodémon! Husto-husto-démon. Jeho schopnost vymyslet z fleku písničku, vtipně zrýmovat text a ještě na vlastní slova zatancovat, je něco, co mi hlava nebere. Některé jeho hudení výstupy jsou mnohanásobně lepší, než songy, nad kterými by libretista seděl čtrnáct dní. A když začne předvádět Jamaskej rap, člověk by smíchy pošel. Postupem času se sice v celé show začnou opakovat stále stejný vzorce, ale pořád je to královsky dobrý. (Moje nejoblíbenější disciplíny: Soundeffects a Props, jinak za hosty zatím jednoznačně vede Robin Williams) Update: Doporučuju skouknout jakýkoli díl Whose Line a poté to nejlepší z Partičky... aby si člověk na plno uvědomil, jaký jsou Giňa se Suchošem šumáci. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Ani nemusim vidět britský originál a srovnávat, abych mohl napsat, že americká verze mi přijde dosti slabá. Improvizace je hodně těžké odvětví v komedii, ale jen kvůli tomu nebudu měnit své hodnocení, když velká část scének je tuze nevtipná. Často se mi chtělo bouchnout do bzučáku a předčasně osvobodit čtveřici z té performační křeče. ()

Reklama

Beda 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná klasika. Výjimečně silná sestava stojící na ose Drew Carey - Ryan Stiles - Colin Mochrie - Wayne Brady dala vzniknout spoustě nezapomenutelných scének. Právě tito pánové jsou asi hlavní příčinou nedostižnosti tohoto pořadu veškerými konkurenčními pokusy (např. Partičkou). Jejich improvizační schopnosti jsou opravdu mimořádné a je radost je pozorovat při práci. Kromě oficiálních dílů stojí za to vidět také sestřihy nepublikova(tel)ných scének z youtube, které se nikdy nedostaly do vysílání. V nich je excelentní především Ryan, který se v některých nepublikovatelných fórech doslova vyžívá. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda, když se tenhle pořad srovnává s českou nebo slovenskou Partičkou. Mám ráda všechny tři, nedělám v tom žádný rozdíl, navíc přece jenom každý pořad je trochu jiný. Rozhodně si nemyslím, že česká nebo slovenská verze je horší. Něco se mi líbí víc, něco míň, některé scénky tu jsou vyloženě nezapomenutelné. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Tahle šou mě už baví roky a roky, rozhodně doporučuji i jako výbornou učebnici pokročilé hovorové angličtiny. Já se nikdy nemůžu rozhodnout, kdo z nich je nejlepší. Rozhodně obdivuji multi-talentovaného Wayna, Colin je k neuvěření, Ryan je neuvěřitelný. C+R je snad nejlepší stand comedy duo ever, Drew mi moc dneska chybí, Aisha tomu taky občas pěkně přitne. Nejlepší je, že si nenechá od nikoho nic líbit a vzápětí ze sebe udělá absolutní couru :D. A noví a mladí co přicházejí účinkovat, (Jeff, Brad, Chip) jsou docela garantem, že dokud budou producenti chtít, tahle estráda pojede dál a dál. A úplně nejvíc co chci vyzdvihnout je, že je to jediná šou na světě, kde občas zírám na obrazovku s dolní čelistí na zemi a vzápětí vybuchuju smíchy. P.S. Miluju Garyho. Úplně stačí aby mu kamera najela na detail a už se svíjím. :D ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama