Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh zprvu zcela nenápadného mladého muže Oskara (Kryštof Hádek), který se v podstatě ničím nevymyká svému okolí – má rád počítače a kamarádku své sestry, dívku Lucii. Tu ovšem jenom zbožně pozoruje dalekohledem z okna na půdě. Jinak podstupuje všechno jako každý jiný běžný student, utkává se se svým profesorem (ve filmu se jmenuje Smrtka a neodolatelně ho hraje Petr Čtvrtníček), má problémy s vlastní sestrou a s rodiči. Oskar má kamaráda Filipa, který se přece jenom o něco víc vyzná. Po jednom z večírků se hrdina rozhodne radikálně změnit svůj životní styl. Koupí si nové oblečení, chodí do fit centra, svých znalostí v oblasti počítačů využívá k různým podnikatelským aktivitám. Díky nim se seznamuje s mnoha atraktivními ženami, které okouzluje víc, než jako počítačový "expert", svým mládím a nezkušeností... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (247)

Akaja 

všechny recenze uživatele

Hádka mám ráda, snažil se film zachránit, ale nezadařilo se. Hloupý scénář, naprosto zbytečná postava kamaráda, jehož problémy se semaforem a přítelkyní snad měly pomoct vykreslit něco, co se vykreslit nepodařilo a hlavně příšerná Šinkorová. Ale byla tam dobrá hudba, Holý nezklamal. Na usínání v posteli proč ne... ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

tak som si dal teda dvojkombinaciu panic je nanic a experti a musim povedat ze dost dlho som nevidel take hovadiny. v porovnani tychto dvoch ma ale panic je nanic aspon akotaky dej (ale ich hlavni hrdinovia sa chovaju ako totalny kreteni ktorych by som sprevadil zo sveta pomocou brokovnice) co sa neda povedat o expertoch. to je len hromadka scen ktorej chronologia vobec nedava zmysel a mohli by byt rozne poprehadzovane a vobec by to nevadilo, neskutocne dejove skoky (kedy sa dostal oskar na vysku????), su trapne nevtipne, hrozne zrezirovane a hlavne tie trapne herecke vykony na hranici ochotnicke divadla. treba povedat ze ked si clovek uvedomi ze ludia na toto pytaju vstupne do kina tak mi je z toho trocha smutno a v podstate som aj nastvany! ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, jak někdo dokáže s takovou lehkostí natočit film, aniž by se dalo odhadnout, o čem že má být. Experti neselhávají na tom, co ostatní teenagerské komedie. Experti selhávají proto, že se pokusili být "vážnějším" (např. ve filmu nenajdete žádnou "milostnou" scénu), ale nakonec skončili nerozhodně nudní. Ztráta hodiny a půl pro nic. ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

Plitkej scénář, hodně podprůměrný výkony herců a ješto k tomu špatnej možná spíš žádnej příběh..! Další český film, kterej je celej na nic..! Nestojí to za to... Je vidět, že český film docela rychle klesá ke dnu.!! Nemá cenu ztrácet koukáním na toto 86minut života!!.. Nejlepší tam byl asi Petr Čtvrtníček, i když hrál nehoráznýho pošuka..! Můj celkový dojem z filmu je "ODPAD".. ()

Karp odpad!

všechny recenze uživatele

Sedíte v tramvaji, díváte se přes sklo ven a kolem vás defiluje změť hemžících se lidiček, u kterých netušíte proč a kam jdou a co chtějí. Naštěstí bydlíte nedaleko a návrat do reality trvá jen jednu zastávku v kině. Světlým okamžikem tohoto filmu jsou jen P.Čtvrtníček a J.Bartoška, kterým však ostatní zabrali místo před kamerou. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Film mal štyri verzie scenára. Jeho distribučný podtitulok "Sek' jsem sexem!" odkazuje na hrdinov, čo unikajú pred sexom.
    (Raccoon.city)
  • Spevák a herec Michael Foret, ktorý si vo filme zahral jednu z hlavných rolí Bukowského, natočil k filmu tiež videoklip. Jeho pieseň bola použitá aj pri záverečných titulkoch, rovnako sa v klipe objavujú zábery z filmu. (Raccoon.city)
  • Režisér Karel Coma nesmel vedieť, koľko film stál a ako dopadol ekonomicky a či sa predal potrebný počet DVD, a či sa práva na film predali ďalej. O tom mal údaje iba hlavný producent spoločnosť Whisconti. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama