Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Kvázi životopis 50 Centa. On sám tvrdí, že asi 75% sa naozaj udialo aj v skutočnosti. Prekvapilo ma, aké zvučné režisérske meno sa podujalo na réžiu toho černošského gangsta filmu. A je vidieť, že sa nejedná o žiadnu komerciu. Dokonca by som povedal, že je až príliš civilne natočený. A kľudne by mohol mať o švrťhodinku kratšiu stopáž. Ale inak fajn - v pohode film "z ulice", 50 Cent je obstojný (ale nič extra), zato Terrence Howard ukazuje prvotriednú robotu a aj Adewale Akinnuoye-Agbaje a Joy Bryant-ová boli vynikajúci. Hudba ok. Vpoho film, ktorý neurazí, ale ani ničím silným neprekvapí. 7/10 ()

divak84 

všechny recenze uživatele

nene fifty.. jo, s tímto albem si domrdal veškeré hiphopové mýty a hranice, negře, ovšem filmový průmysl na tebe nikdy nebude zvědavej. chtěls to, negře, po shadym taky zkusit, ale ty nejsi herec a rozhodně nejsi dobře artikulující herec. Get the fuck back to the studio or IN DA CLUB. 8 Mile byl film i pro nefanoušky hip hopu, todle se může líbit pouze 50ho fandům. ja jsem fanda hiphopu ale todle mě nebralo. ()

Reklama

john.h 

všechny recenze uživatele

Vydařená černošská gangsterka. Jen jsem se po skouknutí nemohl rozhodnout, jestli si mám myslet, že černoši v americe jsou nemakačenka, který si dokážou vydělat mraky peněz jen ilegálním způsobem, nebo skupina lidí, který si žijou svým lifestylem a vydělávaj si šikovně i když se to neshoduje s pravidly moderní společnosti, ale je to na úrovni rozvojové země kdesi v Africe. Každopádně já osobně mám černošskou kulturu rád, hiphop mi nevadí (i když ten komerční už není přesně to pravý ořechový). Trochu mi ve filmu vadili kolumbijci, který byly ztvárnění trošku komicky se mi zdálo. Jako taková skupina legračne vyhlížejících dementů, ale přesto nebezpečných. ()

R4D0 

všechny recenze uživatele

Každému takémuto filmu kde je lepšie povedané vystupuje hip-hopová scéna alebo graffity scéna bez problémov dávam 5*.Ale prečo som nedal aj takémuto filmu päť?Možno preto že film ma miesta pri ktorých človek zaspáva a upadá do bezvedomia následkamy nudy.Tento film je na niektorých miestach príklad ale len na niektorých nebyť tích miest a byť viac akcie tak dám pekných päť ale bohužial je tam to čo tam je tak preto len tri*. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že 50 Cent to neměl v životě lehký, ale jeho herecký výkon se rovná bodu mrazu. Hudba je poslouchatelná a od režiséra, jako je Jim Sheridan jsem čekal mnohé. Bohužel vcelku neslaný film, který místy hodně nudí a připadal mi až moc natahovaný. Nevtáhlo mě to, nikomu jsem nefandil a dění na plátně mě bylo ukradené. Film, který nenadchne ani neurazí a nemám potřebu ani chuť vidět podruhé. Mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)
  • Náklady na výrobu - přibližně 40 milionů dolarů; tržby v USA za první víkend - $12 020 807 (1652 kinosálů). (Steew)

Reklama

Reklama