Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

wakuum_23 

všechny recenze uživatele

50 centa jako rapera uznávám, líbí se mi jeho alba,určitě si úspěch zaslouží. Ale taky si myslím že by se stejně jako eminem bez své "autobigrafie" obešel. Ale jinak vcelku průměrně zabité dvě hodky. a ted k tobě SEPPE. Celkem se mi líbí komentáře co píšeš, ale tenhle komnetář jsem nějak nepochopil!!co to to proboha meleš za hovadiny?????WAKE UP MAN! ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film sem se strašně moc těšil a potom co jsem si tu přečetl ty zajívamé komentáře tak jsem byl i zvědavý a taky si myslím že je škoda že ten film nebyl u nás v kině.Každej kdo se aspoň trošku zajímá o Hip-Hop tak ví že 50 cent ( i když je komerční ) tak dělá dobrý Hip-Hop a jeho herecký výkon v tomto skvělým filmu mi dokázal že by z něj mohl být i herec.Film je opravdu skělý , celkem i reálný a drsný.Moc se mi to líbilo a určitě si to najde možná místo v mých TOP20 filmů.Ještě bych se měl zmínit o výborném sountdtracku který je nabitý dooost dobrými pisničkami.Joo a taky bych neměl zapomenout SEPP: vyliž si p*del a nechápu co sem pleteš G-unit.Každý kdo má rád Hip Hop by tento film měl určitě vidět.Doporučuju. ()

Reklama

marshall 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem Get rich or die tryin zkouknout ještě jednou, než připojim svůj komentář, ale to počká. Jsem za jedno s verbstem a lidem, podobného názoru. Pravda, jako fanoušek rapu neni problém, abych se podobnou věcí, nadchnul, co však ale nechápu je, proč někdo, kdo k rapu cítí odpor na podobné filmy kouká?? Proto, aby napsal k takovému dílu ODPAD?? Takže pokud někdo má podobný nápady, tak ať rovnou ohodnotí Eminemovu 8 mile anebo podobné Hustla and Flow. Teď ale k filmu, pět hvězdiček nedám, ty si schovávám pro 8 mile, poněvadž obsahuje více rapových a odvažím se prohlásit i kvalitnějších a propracovaných hudebních sekvencí, nicméně se 50 cent, stejně jako Eminem, vyklubal v slušného herce. Hip-hopu zazní ve filmu plno a na násilné scénky neni film taky chudý. Bod dolu přičítám 50 Centovi a jeho neutuchajícím touhám ukazovat všude svoje svaly a tragickýmu českýmu překladu názvu filmu. Jediný dvě vady na kráse na jinak plnohodnotným filmu... ()

Meinhart 

všechny recenze uživatele

Znam Jim Sheridana a velmi dobre znam i 50 centa a jsem fanda hiphopove muziky. Nicmene film nebyl prilis dobry, prilis hollywood na me. Takze reziser zklamal. No a padesataka vylozene nemam rad pro jeho sislaci flow, a ze znel jinak po prostreleny hudbe? No, neprislo mi. Presto pokusy o tento zanr filmu dopadaji mnohem hur, proto 3 hvezdy. ()

vince 

všechny recenze uživatele

Dosť dobréé. Som veľmi milo prekvapený a na rozdiel od niektorých uživateľov myslím že v tom chlapíkovi akože 50 centovi tkvie celkom slušný herecký potencial a vôbec nesklamal. Neviem nakoľko je to pravdivé lebo o 50 Centa som sa nikdy nezaujímal ale ak je z toho aspoň časť pravda tak mu patrí respect. 70% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu - přibližně 40 milionů dolarů; tržby v USA za první víkend - $12 020 807 (1652 kinosálů). (Steew)
  • 50 Cent napozeral všetky filmy Jima Sheridana, aby sa pripravil na svoju rolu. Jeho najobľúbenejší je The Boxer (1997). (Flipper)

Reklama

Reklama