Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (348)

liskam 

všechny recenze uživatele

Sakra to se opravdu nedá natočit něco alespon trochu smysluplného a originálního....??? Za akční bojové scény jasných 80%.!!! ale za zbytek naprostý ""Odpad""!! Tenhle film (ani nevím jestli se tomu dá tak říkat).....?, to je jako když člověk čumí na porno... kecy a příběh přetáčí a pouští si jen "akci". ()

imf 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční scény (Tony opět boří klasická klišé a nabídne spoustu akčních chuťovek, o kterých se bude dlouho mluvit... druhou revoluci v duchu Ong-Baku ale nečekejme), zabalené v neuvěřitelně, ale neuvěřitelně stupidní zápletce, která byla navíc pro video přestříhána k nepoznání a snímek jako celek nedává vůbec smysl (postavy jako by se teleportovaly z místa na místo, zákony logiky tu prostě nefungují ;). Doporučeno jen akčním fanatikům, lidem kteří zbožňují Tonyho a jeho styl, popř. šťastlivcům, kteří se nestydí občas děj popohnat zrychleným přetáčením vpřed. Jedině tak totiž při tomhle filmu neutrpíte psychickou újmu. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně idiotská zápletka, s naprosto nejúžasnější akčnímy scénami jaké je kde vidět. Jaa opět dokazuje co nedostává hracími akty to doběhne bitkamy. Je to opravdu ďábel a dokáže dělat neuvěřitelný kousky. Byl jsem rád že se vrátil(i když v jiné roli) jeho brátránek, aspoň bylo o zábavu postaránu. Bitky jak jsem říkal patří k tomu nejlepšímu co je v poslední době vidět, nejvíc se mi líbila a zapůsobila scéna "NAhoru do schodiště":-) Úplně dokonalá scéna. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce špička se dvěma památnými scénami, které se zlatým písmem zapíšou do historie akčních filmů (promlácení se bossovým podnikem v jednom záběru je spíš filmařská lahůdka, závěrečné lámání kostí ve velkém je ale nářez), neakční scény jsou těžce vatové, hlavně rozjezd je pomalý, i když se mi ten sloní doják docela líbil. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Cvalim bulvy. Rozjíždí se to HODNĚ pomalu a HODNĚ debilně; prvních padesát minut je čistokrevný odpad a nebetyčná nuda (musel jsem to dokoukat nadvakrát po týdnu, těžce jsem z toho usínal). Potom Tony Jaa dorazí do Sydney, a začnou se dít věci. Křupání kostí, trhání šlach a nekonečný uragán kopanců a pěstí, který do konce nezmizí z obrazovky. Ten týpek je vážně šílený, když dokáže za deseti minut (!) vyčistit celou čtyřpatrovou restauraci od bad guys. Skvělé rozmáchlé záběry a perfektní choreografie. Vážně škoda toho hrozného začátku, protože pak už je to minimálně na šest hvězd - tolik "chvatové" akce jsem ve filmu snad nikdy neviděl. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Otec Tonyho Jaa se objeví ve scéně se Songkranem; dabler Jackieho Chana na letišti, jako pocta Jaaovu idolu; a thajská rocková hvězda Sek Loso se na chvíli objeví v popředí, kdy pije energetický nápoj vlastní značky. (HellFire)
  • Na základu filmu byla vytvořena hra „Tony Jaa's Tom Yum Goong: The Game“. Bylo to poprvé, co se thajský film dočkal i herního zpracování. Stejně jako film i hru režíroval Prachya Pinkaew, dabingu hlavní postavy se ujal Tony Jaa, podle kterého byl vytvořen i její vzhled. (Raztubyl)
  • Policejní inspektor, kterého hraje Petchtai Wongkamlao, ve filmu hovoří anglicky i přesto, že v době natáčení angličtinu ve skutečnosti vůbec neovládal. (Komprimus)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama