Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Spojení trilogie o napadení americké predstavivosti teroristi dohromady plus nějaké ty scény navíc ( zatím jsem je neobjevil). Tvurcum není cizí parodovat vše od Pana Prstenu , Star Gate , akčnáku alá Michael Baye a do toho ještě poletuje Al Super-Gore a odpalí nás atomovkou. Sprška gagu má kadenci AK-47 a zaplava citací nedá spát. Zkuste si schválně počítat kdo všechno v one risi predstavivosti žije :D . "Kurte Russele slyšíte nás?!" "Kurte Russele!!" ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení, protože Imaginationland je ještě lepší, než muzikálovej celovečerák. Kromě hollywoodských celebrit jako jsou Shyamalan, Michael Bay, Mel Gibson ("Řikejte si o tom Gibsonovi co chcete, ale ten parchant zná strukturu příběhu") nebo Kurt Russell (jeho znásilní lesní zvířátka), jsou tu hlavně postavičky z nespočtu fantasy a hororových sérií, že divákovo oko nemůže prakticky stíhat: Gandalf, Luke Skywalker, Aslan, Carnage, Dracula, Frankensteinovo monstrum, Vetřelec, Predátor, Jason Voorhees, Freddy Krueger, Pinhead, Gremlin... and many more. A jelikož se jedná o tři těsně navazující díly, tak tohle je jasně ta největší a nejlepší trilogie všech dob! :) ()

Reklama

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že sa nejedná o normálny film, ale o spojené časti je to neskutočne zábavné. Parker a Stone si robia srandu zo všetkého, ale naozaj VŠETKĚHO - a na moje prekvapenie ono to funguje perfektne. Scéna s M. N. Shyamalanom, Mel Gibsonom a Michaelom Bayom je jednoznačne najlepšia z celého filmu (Oh, my nipples, it hurts when i twist them. Ou Yeah!) ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Znáte jiný film ve kterém by hrálo v jedné hodině tolik skvělých postav jako například Morpheus, Mario, Vetřelec, Santa Claus, Ježíš, Luke Skywalker, Predátor, Mickey Mouse, Frankensteinovo monstrum, Michael Bay, Gandalf, Indiana Jones, King Kong, Darth Maul, Freddy Krueger, Snarf, Ronald McDonald, Robin Hood, Zeus, Jason Voorhees, Lví král, Jahůdka, Hulk, Al Gore, Harry Potter, Mel Gibson, Lízátkový král, Kocour v botách, M. Night Shyamalan, Superman, Bůh, Hercules, Lidoprasomedvěd, Wario, Pepek námořník, Mr.Propper a i tací jako vlkodlaci, zombíci, želvy ninja, leprikóni, Transformers, jednorožci, kentauři, robotičtí cyloni, hipíci, tripodi, víly, griffini, teroristi, Šmoulové, klony ze Star Wars, mušketýři, spousta roztomilých "vánočních" zvířátek a dokonce i nepřátelé z Pacmana? Tolik zážitků jako pohled na Kurta Russella jak znovu prochází "portálem" či epickou bitvu né nepodobnou té u Helmova žlebu? Ale o to nejde, jediné na čem záleží je přece partička kamarádů a Cartmanovy koule. 8/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama