Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

matezzz 

všechny recenze uživatele

Tohle budete buď milovat, nebo nenávidět! Příznivci seriálu určitě budou souhlasit s tím prvním. Parádní satira na vše, co jsme kdy mohli ve svých představách vymyslet a nejen na to. Skvělá je parodie na Shyalamana a hlavně na M. Baye :-))) Pár dnů po shlédnutí jsem teprve zjistil, že jde vlastně o tři po sobě jdoucí díly z 11. série. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Tri southparkovské epizódy spojené do celovečeráku. Čo povedať? Kto na South Park nedá dopustiť, pre toho nie je o čom. A ostatní? Tí len budú aj naďalej nechápavo krútiť hlavou :) Stone a Parker by nedokázali podliezť nastavenú laťku kvality ani keby chceli. Takže zábava je zaručená. Brutálna satira, teraz navyše okorenená o citácie z nespočentého množstva filmov. Schválne, kto ich odhalí najviac? :) ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

i stand before you with dry balls, your honor... :))) skvělá coloradská trilogie o útoku na říši představ a jednom páru suchých koulí! :) imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... ...imedžinééééjššššn... 100%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

"Yeah. Say what you will about Mel Gibson, but the sonofabitch knows story structure." "Do you see it?! Something big is going on, and the American people need to know what! I'm off! fííííífůůůfííífíííííí...." No kdo by to do toho Mela řekl, žejo. Za něj a za Ala Gorea se spasitelským syndromem bych snad vraždil... a pak taky za Shyamalana, Michaela Baye, za satanistická vánoční zvířátka, co hledají v lese AIDS, za klasicky skvělého Butterse, Cartmanův sen s loukou a jeho sultán/král/papež převleky, za šmoulu zvedajícího meč a v neposlední řadě za protestující hipíky s transparentem "No imaginary nukes" (úplně jako naši protiradaroví demonstranti s transparenty "Ne raketám!":)) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama