Reklama

Reklama

Ima, ai ni jukimasu

  • Japonsko いま、会いにゆきます (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mia, Takumi a jejich syn Yuji jsou spokojená rodina, dukud Mia nepodlehne nemoci a nezemře. Řekne Yujiovi že půjde po smrti na hvězdu Akaibu a že se vrátí v období dešťů na zemi přesně jak se píše v knize, kterou mu dá. Yuji i manžel Takumi slepě věří že se stane zázrak a její slova se naplní. Když začne období dešťů vydájí se do prostředka lesa k společnému místu, kam chodívali. Slib se naplní a Mia se ocitne na zemi, avšak bez vzpomínek... (Káronoš)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

nash. 

všechny recenze uživatele

Přenádherný příběh, tak plný opravdové lásky, smutku i prchavého štěstí, že se hrdlo svírá dojetím a slzy kanou. A přitom jsem, na rozdíl od amerických romancí neměl pocit, že se mnou tvůrci hrají hru na slzy prostřednictvím herců, kteří hrají něco o citech. Krásný film, který jsem si zamiloval stejně jako jeho hrdiny, možná jeden z nelepších, jaké jsem kdy viděl.. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Ani po několika měsících netuším, jak tento film okomentovat. I po té dlouhé době ve mě stále zůstává spousta emocí, které se probudí ve chvíli, kdy si na tento skvost vzpomenu. Slovy se snad ani nedá popsat a kdo má jen trochu romantickou duši, musí si na něj udělat tu chvilku času. Za úspěch považuji, když mi u filmu slzí oči. Zde jsem musel měnit kapesníky. Přitom si nedokáži vybavit, jestli to bylo smutkem, či radostí. Pravděpodobně jsem prohrál boj na všech frontách a s radostí podlehl. ()

Reklama

yenn 

všechny recenze uživatele

Takumi žije sám se svým synem Judžim. Už je tomu téměř rok, kdy jim zemřela manželka a maminka Mio. Slíbila však, že se v příštím období dešťů vrátí, a tato doba právě nadchází... Moc pěkný a příjemný romantický film s několika kouzelnými detaily (dort), hezkou hudbou a pětihvězdičkovou poslední dvacetiminutovkou. 8+/10 ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Mne raz tie azijske romantaky rozorvu srdce :) Neuveritelne cistym sposobom nakrutena rodinna romanca odprostena od vsetkych rusivych elementov (samoucelny humor, zbytocne postavy, eroticke sceny) ktore z neazijskych romanci (resp mam na mysli tie americke:) robia tuctove frasky. Tento pribeh vam dovoli ho prezit hadam na tej najvyssej, najcitlivejsej rovine, ktora vas jednoducho odzbroji a vy sa pristihnete uz v prvej polhodine ze vam z nejakeho zvlastneho dovodu zviera hrdlo a vlhnu oci :). Prenadherne a uprimne (10/10) ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

Zamiloval jsem si východoasijskou kinematografii - sekci: romantický film. Vše je v nich tak jednoduše čisté a dojímavé. Přesně takový je i Ima, ai ni yukimasu, vyprávějící o jednom zázraku vyvstalém během japonského období deštů. Lehce natvrdlý a stydlivý Takumi se podruhé zamilovává do stejně stydlivé Miy... 8,5/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama