Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina zlodějů se vloupá do kanceláře obchodníka s uměleckými předměty, kde nalezne trezor. Avšak místo vzácných uměleckých děl, skrývá tento trezor jiné překvapení:bezpečnostní kryptu, která nebyla otevřena posledních sto let. Díky této kryptě je Draculovi umožněno dostat se na veřejnost a rozpoutat tak jeho starověký teror vůči modernímu světu a všem, kteří se s ním setkají. Dracula společně s Abrahamem Van Helsingem, který zná hraběte Draculu již z minulosti a pracuje jako anglický obchodník se starožitnostmi a Simonem – jeho pomocníkem, se vydává na cestu do New Orleans, které kdesi ukrývá dceru Vana Helsinga - Mary, kterou Dracula míní nalézt. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +hodně dobrý hudební doprovod, zpracování -přesto tyhle filmy nejsou moje krevní skupina/// Tak nebylo to zas tak strašný. Solidně mrazivá atmosféra, pár vyvražďovaček, překvapivě zajímavý příběh. Obsazení slušné, jen ty herecké výkony na mě neudělali moc dojem a nutno příznat, že hlavně poslední tředina je dost fantasmagorická (slušně řečeno)./// Celkem 54%/// ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Upíry ty já ráda! A Dracula v podání Butlera? Vzhledem k tomu, že jeho mám ráda, tak proč bych si nechala tenhle snímek uniknout. A možná bych byla radši, kdybych si ho uniknout nechala. Proboha! Až na pár scén - hrůza! Jak někdo mohl zprznit původní námět? Očividně velmi lehce. Zápletka - klasika. Nám známý - hrabě Dracula - se probouzí o x století později, aby mohl najít svou vyvolenou, odpanit ji a bla bla bla. Ovšem! vysvětlení toho, kdo Dracula skutečně byl mi nahnalo husí kůži. Něco tak směšnýho a stupidního jsem v životě neslyšela a doufám, že dlouho neuslyším. Nejdřív jsem uvažovala jen o jedné hvězdě, ale...dala jsem druhou za snahu. Tu první si zasloužil Butler, protože jemu to v tomhle filmu zatraceně slušelo! ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Premisa je hodne cool (starý Van Helsing väzní Draculu a predlžuje si život pichaním jeho krvi kým nenájde spôsob ako ho definitívne zabiť) a štýlové je aj odhalenie Draculovej identity v závere, no spracovanie to ťahá hodne nadol. Horrorové to nie je vôbec, atmosférické len minimálne, herecké výkony sú maximálne cheesy (a Helsingov asistent je úplne pekelný) a väčšina scén je nechcene vtipná. Skoro celý film sa navyše z nejakého neznámeho dôvodu rieši Helsingova dcéra a finálne zúčtovanie za veľa tiež nestojí. Ako guilty pleasure je to ale celkom dobrý materiál. 5-/10 ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Bol som zvedavý na to aké to bude, keď bude dej zasadený do súčasnosti. Len mi to prišlo divné to hľadanie dôvodov, prečo niektoré veci ubližujú, či zabíjajú upírov. Ako pointa to bolo dobré, ale niektoré závery boli dosť trápne. A ten záver asi najtrápnejší. Ako očakával som všetko možné, ale toto bolo už aj na mňa veľa. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $54miliónovTržby USA $33,022,767Tržby Celosvetovo $47,053,625║ rozbeh dobrý ale potom sa to akosi nevie poriadne uhniezdiť a mixuje to strašidelné scénky z akčnými a dokonca zábavnými, až príbeh ostane rozvláčny, bez pevnejšie pôdy pod nohami /40%/ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Lucy Westermanová je pojmenovaná podle postavy z knihy Lucy Westenraové. (liquido26)
  • Van Helsingova kancelář má být v Londýně, ale ve skutečnosti se jedná o B.C.E Building v Torontu. (liquido26)
  • Scéna, kdy se Marcus zvedá z pytle, ve kterém je uloženo jeho tělo, je odkazem na film Upír Nosferatu. Orlock se stejně zvedá ze své rakve. (liquido26)

Reklama

Reklama