Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Považuji se za silnou a odolnou náturu, ale při tomto filmu jsem byla prostě slušně pos**ná. Noc, lesy, jedna vyklepaná holka, její paranoia a malý prostor auta, ve kterém bude po celý film prožívat svá muka. Navíc ještě se svou terapeutkou, která udělala tu chybu, že odešla hledat signál mobilu, který, jak víme, v podobných případech prostě nikdy nefunguje, že. A tak tu s ní v autě jen sedí, nemluví a postupně trošku zamrzá (kdo viděl, tak ví:) Ta udělala velkou chybu, když nabrala nemluvného stopaře do auta. Ten se rozhodne, že jim tuto laskavost musí náležitě oplatit. A tak nebohá Penny, uvězněna ve vozidle, se šíleně bojí a s každým pohledem z okna se děsí, kdy a kde se objeví ten magor s kapucí, co tam někde ve tmě pobíhá a sleduje ji. Nevím, jestli jsem byla tak vyděšená z ní, nebo proto, že to na mě vše dost zapůsobilo. Rachel Miner si pamatuji ze Šikany, kde mi byla velmi sympatická. V tomto horůrku si myslím, že svou postavu ztvárnila perfektně a já si jen říkala, že být v její kůži, budu totálně po... To jsem byla i u TV a stačilo mi:) Jen škoda toho násilně useklého konce, o němž jsem předpokládala, že skončí přesně dle žánrových pravidel. Což bych v tomto případě i uvítala. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozpočtu se jistě šetřilo, kde se jen dalo, protože my jsme se museli spokojit pouze z jedním autem, lesíkem a asi šesti herci, z nich někteří si tam nezahráli dohromady ani dvě minuty. Šedesát minut jsme měli možnost pouze sledovat noční můry mladé dívky, její srdceryvné výkřiky a halucinace. Nic pořádného se tam nedělo. Film se začal zlepšovat až po příchodu stopaře, který sice na chvíli ukázal kousek své tváře, ale ta byla úplně jiná než na samotném konci. Mrtvol zde taky moc neuvidíte. Během celého filmu sice několik lidí zemře, ale filmaři to pěkně odflákli a shrnuli všechny asi do jedné desetiminutovky. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento panický blábol jsem schopen natočit na Nokia N8 za 5 dní s nákladem 500 dolarů ve full HD. Donutit nějakou třeťořadou ochotnici řvát a vzdychat 92 minut není až takový problém. Film jsem si opatřil kvůli Mimi Rogers ale zde jen s otevřenýma očima hraje nehraje mrtvolu. Třeba se tak strašně ožrala, nevím. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V paměti mi utkvěla asi jen koza Tammi Filor, protože jinak není Penny Dreadful nijak poutavým hororem s umaštěným, ale nemastným vrahem, nepříjemně ukňouranou hlavní hrdinkou a pointou, která snad nemohla být fádnější... a to ve mně chvíli sílilo podezření, že to nakonec bude ve stylu Noc s nabroušenou břitvou , ale nebylo no, čili nelogický, ale šokující konec taky nakonec nebyl:) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

HORROR to je fakt napínavý, to musím uznat! Celou dobu jsem přemýšlel, zda je ten psychopat žena nebo muž. Rysy a postava jako chlap, ale dlouhé nehty a křičí jako ženská! Jinak holka, uzavřená v autě, nemohoucí ven, ke všemu trpící fóbií z aut, z důsledku havárie, při které zemřeli její rodiče. Mimochodem, to matčině krvácení z krku bylo skvělé. Sestra zrovna jedla a div se nepozvracela :-) Trošku mne naštval ten konec. Pokud by bylo pokračování, tak s takovým koncem souhlasím. teď ale mohu jen přemýšlet, zda ten psychopat zabil toho řidiče, zda zabil i Penny, nebo zda jen zabil řidiče a Penny ho přejela, nebo jestli Penny ujela.... možností je spoustu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama