Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Další variace na Stilfera tentokrát v podaní úchylnýho tenisovýho trenéra. Komedie, která stojí a padá s kadencí ulítlostí Seana Williama Scotta. Těch opravdu vtipných scén bohužel není moc, nebo příiš nefungují. Ze všeho nejvíc mě ale dostaly scény, kdy Sean William Scott pobíhá po kurtu jen v suspenzoru, nebo na sebe vyždíme měsíce nepraný slipy, nebo co to bylo. V určitých momentech překonává si svoje památný scény Stiflera z Prciček. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že moc nechápu ty přehnané kritiky na tuto super komedii. SWS je perfektní a hraje neskutečné hovado. Ostatní postavy byly také dobré a to hlavně ředitel a samozřejmě slečna Sanchezová. Možná jsem primitiv, ale opravdu jsem se pobavil a několikrát i tlemil nahlas. A to jeho nesmyslný vzhlížení k bývalému kouči, kterej to měl totálně u prdele, bylo geniální. Jinak je to samozřejmě takové to schéma klasické sportovní komedie, v tomto případě okořeněné lehce fekálním humorem. Hovna se tu myslím ale přímo nevskytují. ()

Reklama

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott podal fakt dosť primitívny a debilný herecký výkon. Čakal som aspoň priemernú komédiu, na ktorej sa sem tam zasmejem, ale ako film ubiehal tak úsmev na tvári mi nevykúzlil. Všetko bolo skôr trápne ako smiešne. Na konci ma preklapili a trošku aj rozosmiali niektoré podarené hlášky, ale to bolo asi tak všetko. Dej, ani nič čo sa týka filmu rozoberať nejdem, predsa je to len video film, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Radšej nech sa Seann pustí do natáčania prcičiek, lebo takéto role ho len zahanbia. Pre mňa táto nezáživná komédia je na 30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Při podání umím zavrtat tenisák půl metru pod antuku, běžně zvládám tenisovou simultánku na osmi kurtech s dvanácti protihráči současně a nečiní mi potíže ani prohodit tenisovou zeď backhandem cross, takže tohle pobíhání živočišného trenéra po kurtech je vyloženě zábavou pro mne. Potíž je v tom, že hranice dobrého vkusu jsou překračovány poměrně často a ani ta zábava není tak zábavná, jak by si trenérův suspenzor zasloužil. To však nic nemění na tom, že Sean William Scott podává se svým fešáckým knírem tak zarputilý výkon, že v budoucnu jistě vystoupá na žebříčku ATP až na neotřesitelnou pozici světové nuly. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Po Cop Out jsem prohlížel filmy se S. W. Scottem a narazil jsem na toto. To pro mě jakožto poslední dobou pro závisláka na tenisu byla jasná volba a opravdu i přes průměrné hodnocení mě to nadchlo a pobavilo, ať už kvůli tématice, hlavnímu herci nebo dosti vtipným událostem, kterých je tu nespočet. Plný počet si to sice nezaslouží, ale ať si říká kdo chce co chce, pro mě je to nadprůměr jak v rámci žánru, tak obecně a pouhými třemi hvězdami hodnotit nemohu :). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama