Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Po Cop Out jsem prohlížel filmy se S. W. Scottem a narazil jsem na toto. To pro mě jakožto poslední dobou pro závisláka na tenisu byla jasná volba a opravdu i přes průměrné hodnocení mě to nadchlo a pobavilo, ať už kvůli tématice, hlavnímu herci nebo dosti vtipným událostem, kterých je tu nespočet. Plný počet si to sice nezaslouží, ale ať si říká kdo chce co chce, pro mě je to nadprůměr jak v rámci žánru, tak obecně a pouhými třemi hvězdami hodnotit nemohu :). ()

mic2.cz 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro ty, kteří milují ulítlé komedie. Seann William Scott, kterého si určitě většina lidí spojí s Prcičkami, se do role perfektně hodí. Ačkoliv bych tento kousek zařadil spíše do kategorie B, tak se dokáže vyrovnat (a mnohdy i předčit) Ačkovou produkci. Takže si připravte bránice a směle do toho. ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film patřící rozhodně mezi ty horší, které se dají u Seann Williama Scotta vidět. Najde se tu pár vtipných momentů, ale jedná se o klasickou komedii bláznivého, přehnaného, někdy až nechutného rázu. Myslím si, že by bylo lepší, kdyby se Seann pro příště takovýmto rolím raději vyhýbal. Na druhou stranu je on jeden z mála bláznů, který se takovýchto rolí nebojí. To z něj dělá pana herce, že dokáže až tokovéhoto podprůměrného fimu udělat celkem slušnou zábavu. ()

Zejf3da 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit naprosto stupidním plakátem, který mě dlouhou dobu odrazoval od shlédnutí a film mi hnil asi rok v budíčku. Když jsem ten obrázek viděl, představil jsem si okamžitě nejsračkovitější teenagerskou komedii. Byl jsem docela mile překvapen. Jedná se o celkem slušnou komedii, která sází na sympaťáka Scotta a ohranou zápletku o looserech. Mě to ke spokojenosti stačilo i když vlastně nevím přesně proč. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je film sportovní a hraje tam prazvláštně až homosexuálně praštěný Seann William Scott (kterého za to mimochodem nechci kritizovat, ale snažím se věrně popsat tento "film") musím uznat, že jsem se občas dost pobavila. Každý známe ty americké teen komedie plné naprosto přehnaných sprosťáren, které nemají tak nějak nic společného s kvalitní zábavou. Gary a jeho skrytá homosexuální orientace na pozadí jeho tenisového příběhu, je přinejmenším úsměvná. Abych pravdu řekla, tak nemám nic proti orientaci jako takové, ale způsob jakým to Gary tutlá, je prazvláštní. Měla jsem občas pocit, že jsem se pobavila u filmu až škodolibě a spíše než vtipům jsem se smála její interpretaci. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama