Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je variací na seriál Krok za krokem. Podobná také filmu Dvanáct do tuctu. Klasická zápletka - děti, které se vzájemně nenávidí, protože se nechtějí dělit o svého rodiče. Takže proti sobě zprvu bojují, pak se snaží naštvat rodiče, rozeštvou je a nakonec se snaží vše napravit, protože se vlastně mají rádi. Banální zápletka, od které nemůžete čekat žádné velké herecké výkony, ani nic převratného. Přesto dobrý oddechový rodinný film. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Jde přesně o ten typ rodinného filmu, který ničím neurazí a zároveň ani nenadchne. Děj je hodně jednoduchý a nabídne několik usměvných scén. Děcka obou rodin se mi zdály v některých situacích poněkud nepřesvědčivé. Už jen fakt, kdy rodina má 18 dětí je nepředstavitelný, ikdyž ve filmu je s trochou nadsázky možné všechno. ()

Reklama

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Prečo na trh ide stále viac takýchto filmov? Asi preto že najviac zarábajú a nevyžadujú vysoliť majland za výpravu či efekty. Na druhej strane takéto filmy sú pre cieľovú skupinu sledovateľov veľmi obľúbené a rada si ich celá rodina pozrie s sobotu poobede. Miestami vtipné, inde zase nudné a s poučením na konci že rodina je najdôležitejšia. Asi tak by sa dal tento film definovať. Jedným slovom: priemer. /50%/ ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Trapnost nad trapnost. Trochu mě to mrzí. Sem-tam jsem se opravdu příjemně bavil, ale celkový dojem byl tak podprůměrný, že i 2** je moc. Absolutně nereálné situace, pitomé dialogy a stokrát kopírované klišé. K tomu nepříjemní herci, v rolích těch děcek určitě. Od půlky bylo jasné, jak to celé dopadne. Chjo. Škoda R. Russo i D. Quaida! ()

Moly 

všechny recenze uživatele

Televizi jsem zapínala s tím, že tohle bude ryze nepříjemný zážitek. Nemám ráda Dennise Quaida, český dabing taky příliš nepotěšil, ale párkrát jsem se opravdu zasmála. Jedna celá hvězdička je za vtip se skautíkem s odznáčky za stahování zvěře z kůže a, cituji, "sexy debilem", druhá za tu omáčku okolo. Jinými slovy, viděla jsem horší filmy a na jedno shlédnutí, pokud od tohoto filmu nic neočekáváte, se můžete i pobavit. ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)
  • Dům, do kterého se rodina Beardsleyových nastěhuje na začátku filmu, je stejný dům, ve kterém žije Banksova rodina ve filmu Hlava rodiny z roku 1991. (veronikajel)
  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)

Reklama

Reklama