Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

čolek 

všechny recenze uživatele

U komedií vám může stačit, jenom když dokáže rozesmát, a tenhle seriál to umí perfektně. Především Rapaportovi sedla role úplně dokonale, na jeho hlášky, například když má letět v jednom letadle s arabem nebo se snaží zachránit svět, nelze zepomenout. 261 a stále stoupá - to je mimochodem počet dní, kdy už mě mají moji teď už šťastní rodiče pryč z domu :) ()

Barbucha303 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo očekává více, než tzv. "typickou americkou rodinu", tak bude vystaven zklamání. Avšak tento seriál výborně poslouží ke zkrácení nudných večerů, jak se mu poštěstilo u mne. Zoufalý otec, který by nejraději spáchal sebevraždu, neboť mu jeho tři děti přerůstají přes hlavu, především nejstarší pubertální dcera, která se tahá s nejrůznějšími floutky, a dále prostřední syn, o kterém si všichni myslí, že je gay, čemuž napovídá i jeho nejlepší kamarád Kenny, syn arabské rodiny, žijící v sousedním domě, jehož sexuální orientaci by rozpoznal i slepec, jak se ostatně můžete přesvědčit v jedné z epizod, jeho nejmenší zklamání představuje asi nejmladší syn, který se ovšem narodil jako rozený obchodník a manipulátor a také toho umí patřičně využít, mnohdy spíše zneužít. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Pro mě vynikající sitkom, který těží zejmená z neurovnaného rodinného krbu, kterému vládne dvojice rodičů, kteří jsou schopni své děti urazit, zesměšnit, nebo vyhodit z domu s takovou grácií, že sami možná ani neuvěříte, že vše se vlastně děje ve jménu lásky!!!:)..výborných 80%!! jednou větou: Doufám, že jednou budu podobně vtipným rodičem!! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedne typicky americký sitcomový "nic-proti-ničemu" styl humoru, tak by vás to mohlo bavit. Mě bohužel nesedne. A zde navíc je pouhá recyklace vtipů z jiných, i u nás dobře známých, rodinných seriálů. Pouze v horším balení. Pravda, je zde jeden skvostný nápad, kdy jednotlivé postavy ve svém "jakoby nitru" říkají co si opravdu myslí. Jednoduchý nápad, který koketuje s geniální myšlenkou, kterou šlo v rámci sitcomu rozvést do netušených rozměrů. Bohužel jeho využití je tristní a až trapně nevtipné. A jako bonus navíc Michael Rapaport. Ten člověk nemá špetku komediálního talentu a dostane roli tahouna v sitcomu. Tomu říkám odvaha. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepsich novodobych sitcomov typu Kutil Tim, kde sledujeme problemy rodicov pri vychove deti. Cim sa lisi od ostatnych serialov tochto typu su skvele napisane a zahrane postavy, ktore nikdy neklesnu na uroven nerealnych karikatur a skvele napisane politicky nekorektne zapletky, ktore sa bezne v tomto type serialov neriesia. Najzabavnejsou postavou serialu je jednoznacne postava homosexuala Kennyho. Skoda ze serial precasne zrusili a serial ostal neuzavrety. Rozhodne neodporucam dabing. Ani z HBO ani z Markizy. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama