Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Lavran 

všechny recenze uživatele

Jedno je tedy jisté - Guy Farley je bezesporu velký skladatelský talent a rozhodně byla by škoda, kdyby se do budoucna více neprosadil. To samé by se dalo říci i o Seanu Ellisovi, který se na nás usmívá ze svého nedobytného režisérského stolce a proplácí nám naši investici (cashback) v podobě stylistické lahůdky opěvujícím krásu a sílu okamžiku. Jedinečná spokojenost... ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ponekud jednostranny a chlapsky omezeny pohled na krasu, rekla bych. Malir, kteremu prijde "krasne" jen bujne poprsi a pozadi mladych zen, zatimco prdiciho starika by kreslit nechtel, neni umelec vyzdvihujici krasu v pravem slova smyslu. Vyobrazeni zen jen jako slicnych nahych tel (ktere navic umi jen hloupe rvat a hazet vecmi, aniz by si vas vyslechly) se mi dost pricilo, takze me starosti hlavniho hrdiny uplne minuly. Celkem zajimavy napad tak utonul v mori testosteronu, bohuzel. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se režisér přespříliš opájí svou schopností točit pěkné obrázky (vypadají skoro jako z korejských romancí) a zastavovat je. Lze taky moc dobře poznat, že jde o natáhnutí krátkometrážního filmečku do celovečerní stopáže. Jinak je Cashback milá malá, vizuálně lahůdková romantická komedie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Občas sem se dobře bavil a občas nudil, ale jedno se tomu teda upřít nedá a to velká originalita a spousta skvělých nápadů, který z toho dělaj něco víc, krom toho se tady dá vidět opravdu kvantum nahých a skvěle tvarovaných ženských těl, to byla fakt paráda hehe.Ale stejně mě to jako film nikterak zvlášť nebralo, nicméně se mi to nějak postupem času rozleželo v hlavě a vlastně zjišťuju, že sem si to docela užil a v konečným účtování musim uznat, že se mi to líbilo ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost. Především zezačátku má film ohromně našlápnuto a divákovi předkládá množství velmi originálních nápadů, což vrcholí scénou v supermarketu. Potom už jde vše jen z kopce, tempo zvolňuje, nápady došly a trvá to prostě moc dlouho. Tak jako mě první půlka zaujala, tak jsem si u druhé říkal, že byla nudná a zbytečná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Sean Ellis napsal scénář za sedm dní. Natáčet se začalo o šest týdnů později, kdy byli k dispozici všichni účastníci natáčení krátkometrážního snímku, který je základem filmu. (HellFire)
  • Dívka, která je na plakátu k filmu, má při nakupování v supermarketu těsně před "zastavením času" nákupní vozík. Při "zastaveném čase" a jejím malování hlavním hrdinou má však v ruce nákupní košík. (dan.pacino)
  • Film obsahuje 18minutový krátký film stejného názvu v nezkrácené délce, který byl nominovaný na Oscara. (PogoJoe)

Reklama

Reklama