Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kirkpatricka poznam hlavne ako scenaristu - Slepici Ulet, Za plotem, kde myslim ze film Za plotem 2006 aj reziroval, teda natocil. Toto je ale slabota takmer zo vsetkych uhlov pohladu : rezia, scenar, herecke vykony, kulisy a co ma dorazilo, su mimoriadne plane dialogy, to fakt uz sa lepsie pocuva mleti dzendr hoven nez toto. Murphy /Beverly Hills Cop 1 -3, Zamilovany Profesor/ tu bol zbytocny, nic sa nedeje ..... a v kinach to komplet zhorelo. Uz po Zamilovanom profesorovi sa zacal Murphy vytracat, a definitivne vytratenie z filmu potvrdil Policajtom ze San Francisca. Tu uz je to vyslovena bieda, mizeria : 5 % ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

tenhle bláznivý film stojí a padá s hereckým umem Eddieho Murphyho, který byl pro také bláznivé kousky přímo stvořen. Je to jednohubka, která jak se rychle objeví, tak rychle zmizí. Ale na zlepšení nálady to bohatě postačilo. Musím říct, že mi tenhle film krásně sednul a já jsem se parádně bavila. Předvídatelný děj mi vůbec nevadil. ()

Reklama

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Fantazie je nádherná a jen málokdo jí opravdu má, tady je to zjevně hraný narozdíl třeba od filmu Phoebe v říši divů, kde je z ní fantazie opravdu "cítit". Nepochopitelný klišé dávání přednosti práci před rodinou vyústilo i v infantilní chování otce když chce deku, i za cenu probuzení všech v okolí, aby měl úspěch v práci. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

V top komentáři se píše, že si stádo myslí o Eddiem nějaký špatnosti. Já mám Eddieho moc rád a přesto nemůžu jinak než tenhle film hodit mezi silně podprůměrný... Film je o tom, že Eddie Murphy je akciový analytik, který nemá čas na svojí dcerku (klasika rodinných filmů). Dcerku znásilnili a ona je teď mešuge; chodí s ručníkem na hlavě a povídá si se smyšlenýma princeznama Janou, Hanou a Danou (ve skutečnosti mají víc fantasy jména, ale zapomněl jsem je) a jejich matkou paní Čvachtovou. Životy fotra a mešuge dítěte se propojí v momentě, kdy mu dcera počárá podklady na schůzku píčovinama (což jí poradí princezny) a ukáže se to všechno být jako pravda (jako že akcie firmy A jdou nahoru, firmy B dolů a firmy C a D se spojí). No a pak už je drtivá část filmu o tom, jak fotr běhá taky s ručníkem na hlavě a skrz dceru komunikuje s neexistujícíma postavama, jejichž rady vždycky vycházej. Pokud si někdo vybavuje díl Simpsonů, kde Homer koukal s Lízou na americkej fotbal, ona předpovídala výsledky, a Homer vyhrával prachy u Vočka, tak tohle je přesně totéž. Pak přijede otec Washington, dá Eddiemu lepšího fleka a film skončí. Jediná vtipná část byly asi scény s Thomasem Churchem (Sandman ze Spidermana), kterej tady hraje indiánskýho rivala v analytický firmě a furt mele nějaký typický nesmyslný indiánský moudra. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kariéra Eddieho Murphyho je v troskách to je zrejmé...jediná pomoc je Policajt z Beverly Hills...a ani jeho posledný kúsok nedokazuje, že sa od posledného filmu zmenil...používa stále tie isté priblbé gagy, grimasy a trapasy...ale nájdu sa v tomto filme aj pozitíva...určite hlavným pozitívom je uletený, ale vynikajúci Thomas Haden Church (záporák zo Spidermana 3) a zo začiatku síce na nervy lezúca ale postupne veľmi v pohode hlavná detská postava - Yara Shahidi...celkovo je to opäť podpriemerný Eddie Murphy, nebyť vedľajších postáv (nezabudnúť Martina Sheena) o jednu hviezdičku nižšie... ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama