Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

CiPR 

všechny recenze uživatele

Jedna velká komedie v podání Eddie Murphy, možná, když se na to podíváme očima malého dítěte, zažijeme dkonalou, tedy dobrou komedii na sobotní večer. Z pohledu ale dospělého člověka vidíme plno laciných vtipů a ani Eddie Murphy to holt nezachrání. Občas jsem se zasmál, ale jenom málokdy. Ale když vemem v potaz to, že je to teprve druhý film v podání režiséra Karey Kirkpatrick, tak docela dobré. Film Za Plotem se mi ale líbil více. Proto 55%. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pracovne vyťažený finančník si nájde riešenie pracovných problémov v úteku do sveta fantázie so svojou malou dcérou, ktorá mu je v tejto oblasti poradcom. Spolu sa utiekajú k vyfantazírovanému svetu víl, drakov a hustých lesov. A ja sa pýtam, koho chceli tvorcovia osloviť? Dospelí sa unudia k smrti, deti film nepochopia, čiže celý počin mi teda pripadá tak trochen "mimo mísu". ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kirkpatricka poznam hlavne ako scenaristu - Slepici Ulet, Za plotem, kde myslim ze film Za plotem 2006 aj reziroval, teda natocil. Toto je ale slabota takmer zo vsetkych uhlov pohladu : rezia, scenar, herecke vykony, kulisy a co ma dorazilo, su mimoriadne plane dialogy, to fakt uz sa lepsie pocuva mleti dzendr hoven nez toto. Murphy /Beverly Hills Cop 1 -3, Zamilovany Profesor/ tu bol zbytocny, nic sa nedeje ..... a v kinach to komplet zhorelo. Uz po Zamilovanom profesorovi sa zacal Murphy vytracat, a definitivne vytratenie z filmu potvrdil Policajtom ze San Francisca. Tu uz je to vyslovena bieda, mizeria : 5 % ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že byl jednou kdysi jeden slavný komik, který válcoval v 80tých letech svět ve filmech jako Policajt z Beverly Hills, Záměna či Cesta do Ameriky, dokonce ukázal že zvládá i akční žánr ( Metro ) ukázal nám, že má i na Oscara, no a tohle všechno hodil za hlavu kvůli těmhle trapnejm sračkám, kde se pitvoří, culí, tancuje jak mentálek pod proudem a pomáhají mu v tom otravné dětičky, které bych přivázal na hranici a upálil. 0%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ale takhle jsem si to skutečně nepředstavoval. Zápletky většiny filmů, ve kterých hraje Eddie Murphy, stojí za prd. Ale právě Murphyho, alespoň pro mě zábavné výkony pokaždé vytáhli tyto filmy minimálně do průměrných vod. Ovšem pro Tak si představ to bohužel tentokrát neplatí. Vyplní této slátaniny se stala skutečně naivní moralitka, kterak již po osmitísícišedesátédeváte jeden roztomilý diblík napraví svého neposedného tatínka. Už jen dát tuto nekonečně omýlanou zápletku je skutečně nadlidským výkonem. Zvlášť když tu není ani jeden jediný moment, který by byl jen minimálně zajímavější, zábavnější, originálnější. Nic! Jen jedna dlouhá, nevtipná náprava velkého negříka malým negříkem. A všichni jsou tak starostlivý, chápající a vstřícní, že by si tvůrci zasloužili popadnout za ucho a hodit do každodenní reality! Ale čert vem zápletku, ten hnus se dal čekat. Daleko větší problém pro tento snímek nastal v tom, že tu vůbec nefunguje Murphyho komika, respektive jeho ksichtění se. Ty pověstné škleby tu na mě zabrali asi tak dvakrát, jinak těžce přehrával, jeho excentričnost prostě byla tentokrát zcela přehnaná a neúměrná a zkrátka mě nebavil. Ostatní pak byli opět, jak to již v jeho filmech bývá, spíš do počtu, nikdo nijak nevyčníval, takže zaplétka na nic, obsazení na nic, zábavnost žádná, ve výsledku jednoduše jeden z nejslabších Murphyho filmů a nuda jak bejk. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama