Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Fantazie je nádherná a jen málokdo jí opravdu má, tady je to zjevně hraný narozdíl třeba od filmu Phoebe v říši divů, kde je z ní fantazie opravdu "cítit". Nepochopitelný klišé dávání přednosti práci před rodinou vyústilo i v infantilní chování otce když chce deku, i za cenu probuzení všech v okolí, aby měl úspěch v práci. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ty poslouchej, tak si představ, že tento filmek není tak špatnej, jak tomu zdejší hodnocení naznačuje. Eddie Murphy točí posledních deset dvacet let opravdu kvalitní filmy. Ano, vkládám do toho spousty ironie. Je to opičák a málokomu jeho humor hraje přímo do noty. Zde je klasická ohraná pohádka, Eddie je jak vyměněný a mě to vše slušně baví. Na filmu je kouzelné opět to, že práce musí dát přednost tomu důležitějšímu. Dobrému tátovi! A tím nakonec byl a zůstal i šáša Murphy. 70% ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že byl jednou kdysi jeden slavný komik, který válcoval v 80tých letech svět ve filmech jako Policajt z Beverly Hills, Záměna či Cesta do Ameriky, dokonce ukázal že zvládá i akční žánr ( Metro ) ukázal nám, že má i na Oscara, no a tohle všechno hodil za hlavu kvůli těmhle trapnejm sračkám, kde se pitvoří, culí, tancuje jak mentálek pod proudem a pomáhají mu v tom otravné dětičky, které bych přivázal na hranici a upálil. 0%. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Workoholický otec, který se svou dcerou tráví pramálo času, je častým námětem k různým rodinným komediím. I ve filmu "Tak si představ", je synopse příběhu stejná. Až na to, že se zde objevuje míra fantasie. Dcera má kouzelnou dečku, která ji dostává do království princezen, které vidí dopředu. Tato dečka se i stane pojítkem, které upevní vztah dcery a otce. Otec totiž využije tohoto magického kusu látky k pracovním úspěchům v investiční firmě. Stane se výborným rádcem v oboru investování a je všude oblíben. Když ale přijde nabídka na vedení firmy, tak si musí otec vlastně uvědomit, co chce víc -- jestli práci nebo dceru ? To vše se dozvíte v této nové komedii s Eddiem Murphym v hlavní roli. Příjemná oddychovka, která nenudí. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Jedna velká komedie v podání Eddie Murphy, možná, když se na to podíváme očima malého dítěte, zažijeme dkonalou, tedy dobrou komedii na sobotní večer. Z pohledu ale dospělého člověka vidíme plno laciných vtipů a ani Eddie Murphy to holt nezachrání. Občas jsem se zasmál, ale jenom málokdy. Ale když vemem v potaz to, že je to teprve druhý film v podání režiséra Karey Kirkpatrick, tak docela dobré. Film Za Plotem se mi ale líbil více. Proto 55%. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama