Reklama

Reklama

Plechová kavalerie

(seriál)

Epizody(7)

Je léto a začínají žně. Vydáme se za volanty kombajnů s legendami českého hereckého nebe napříč bývalým Československem. Prožijeme společně pracovní i osobní příběhy party kombajnérů z Nepomuku, která svádí boj o zrno na Slovensku, na Hané i v jižních Čechách. (oficiální text distributora)

Recenze (183)

Starbuck 

všechny recenze uživatele

Tak seriál o kombajnech jsem třeba ještě nikdy neviděla, takže bych to hned nezatratila. Jako jasně střídá se tam sice jenom pár lokací jako ubytovna, pole a míhající se kombajny, jídlo. Svačině je třeba věnován jeden celý díl, nechápu co měli proti pribináčkům vždyž je to ňamka ale zpátky k věci soudruzi. Jo ještě a pak jakože nějaký ten problém aby se něco dělo. No a pak popojedou a ten koloběh jede nanovo. Hartl tam možná hraje trochu trotla, ale milýho trotla. Jinak soudruzi pozor ať vám nedojdou řemeny, protože bez řemenů prostě nemůžeme. EDIT: Ne beru zpět není trotl je úžasnej :) EDIT: Nic proti opakující se hudbě ale soudruzi jsou i jiné tóny. ()

#47 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, že v rámci propagace zemědělství vznikly takové kraviny jako Plechová kavalerie nebo Druhý dech...Dietl holt zase jednou musel vymyslet něco, co po něm soudruzi žádali a z vody se vaří opravdu těžko...škoda výborných herců, kteří v tomhle opět ztráceli čas, i když někteří dokázali z minima vytěžit maximum...viz Menšík. ()

Reklama

Phobia

všechny recenze uživatele

Jestli někoho zajímají nudné historky zemědělských úderníků, nudné stranické schůze a nudné záběry na pole, pak z tohoto seriálu bude v nudném nebi. Já nebyla schopná dokoukat ani první díl a umím si představit spoustu zábavnějších činností, jak vyplnit 45 minut svého života - třeba sledovat, jak mi schnou promáčené fusekle. ()

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Tak jsem musel zvednou hodnocení, protože by bylo nespravedlivé k novým seriálům. Po delší odmlce jsem si pustil nový český seriál o koních a viděl tu hrůzu, kde "hrají" jen dřeva. Ano, kombajnéři jsou poplatní době a seriál je agitka, ale ... Ale ti herci hrají tak přirozeně a dobře, že se na to dá prostě dívat. Nové seriály jsou nejen stejně stupidní, ale navíc přidávají mizerné herce, zmatené scénáře, stupidní dialogy a předvídatelné zápletky. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Režisér J.Dudek natočil veľa výborných vecí. Bohužiaľ tento seriál - asi na niekoho objednávku sa nepodaril. Scenár napísal sám Dietl - ani to nemusí byť záruka niečoho úspešného. Väčšinou to tak býva, že to čo sa robí nasilu tak aj dopadne. Herecké obsadenie nie je zlé. Režisér Dudek si vedel vybrať vždy dobrých hercov. No nepáčilo sa mi, že pán Menšík ako astmatik celý seriál prefajčil. Nebolo záberu kde by nemal cigáro v ústach. Jan Hartl, asi dostal dovtedy najväčšiu postavu. Ale asi najlepšia figurka bol "záletník" Jaromír Hanzlík. Za hercov 30%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (25)

  • Kombajnér (Vladimír Menšík) říká: „Byl rozpálený jako drajfus.“ Drajfus je trojnožka do kamen nebo na napařování knedlíků. (sator)

Reklama

Reklama