Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (211)

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, jestli se to tak dá vůbec nazvat, cílí vyloženě na nejmenší děti. Na děti tak malé, že neudrží pozornost hodinu a půl v kuse, takže s nimi asi nepůjdete do kina. LOGICKY Jenomže pro kohokoliv staršího je to téměř nesledovatelné. Takhle neuvěřitelně hloupý, debilní, nevtipný a odpudivý film jsem už nějaký ten pátek neviděl. Člověk nemůže chtít moc od adaptace komiksové postavičky, která jediné, co dělá je, že požírá lasagne a nadává na pondělí. Ale sakra! Tohle je zrůdnost, na kterou by se nikdo neměl koukat. Tomuhle „filmu“ se raději vyhněte obrovským obloukem. 2/10 ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Nechutný odvar z předešlého dílu. Tvůrci ze snímku udělali jakousi nepovedenou frašku o vzpouře zvířat, ve které je Garfield spíše vedlejší postavou a která hrozným způsobem paroduje všechny filmové žánry. Zápletka filmu je dětinská, průhledná a hloupá, Garfiledova komika úplně vyšumněla a dialogy jsou neuvěřitelně tupé. Garfielda jsem vždycky miloval a po bombastické jedničce nemůžu vůvec uvěřit tomu, že se dalo takhle podělat! Mé největší filmové zklamání!! ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Na plátně máme Garfielda podruhé. A, želbohu, zachází ještě dál než jednička. Pokud jsem humor jedničky označil za infantilní, humor ve dvojce je vyloženě pitomý (dá-li se o humoru hovořit) a primitivní snad i pro děti školního věku. Nebudu se již pohoršovat nad nereálností celého projektu, jak jsem činil u prvního snímku. Tudíž skutečnost, že by Garfield do Londýna nikdy neletěl a s největší radostí by zůstal doma, kde by spokojeně celou dobu jedl a spal, ponechám stranou... Film má pitomý děj, již zmíněný nesmírně dětský humor typu "mluvící zvířátka pečou dort" a "brilantní" zápletku s dvěma totožnými kocoury... Nezbývá než doufat, že se trojky nedočkáme. Nerad bych svého oblíbence označil za "odpad... 20% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad tvurci nemohli myslet vazne, tohle bylo neco otresnyho. Pribeh je klasicky tema zameny, coz obcas staci a mozna, ze by to stacilo i tady, kdyby mel Garfield porad slusny hlasky, coz nema, jenze tvurci sem narvali asi tak miliardu zvirat a to fakt delat nemeli. Deticky mozna budou slintat a ukazovat na pobihajici kravy a kachny, ale pro me to bylo neco otresnyho. A Billy Connolly si tohle fakt nezaslouzil, jeho uloha ve filmu je bud honit Garfielda nebo utikat pred zviratama. Proste trapna krec, pri ktery jsem se ani jednou nezasmal. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ještě větší ptákovina než první film, která mě opět bavila jen proto, že Bill Murray jako hlas Garfielda skvěle sedl. Ale poslat Garfielda do Británie a udělat tam záměnu za aristokratickou kočku... Nevím, tohle mi přijde jako pořádná pitomost a jako něco, co ukazuje, že Garfield může fungovat jedině ve stripu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Stejně jako v předchozím díle a následujícím pokračování dá vždy Jon Arbuckle (Breckin Meyer) pěstí hlavní záporným hrdinům. (tequilla)
  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama