Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (211)

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo...Chápu že těm kteří komiks neznají by se to mohlo aspon trochu líbit, v nejhorším případě je film alespon nebude otravovat. Ti kteří znají a mají rádi komiksového Garfielda, budou asi mlátit hlavou o stůl. Film není vtipný a do horoucích pekel ho mimo jiné posílá i neskutečný český dabing! Řeči o tom že náš dabing je výborný jsou naprosto mylné - kdysi možná nyní už ne! Garfield jednoznačně zklamal, ale upřímě řečeno už se to dalo po jedničce čekat! ()

Johniii odpad!

všechny recenze uživatele

Jak někdo může z oblíbeného komiksu udělat takhle hroznej, trapnej, nezáživnej, lacině vypadající a celkově prostě ošklivej film je mi opravdovou záhadou. To co je v komiksu vtipné ( tedy garfieldovo povalečství, přežírání se lasagnemi a neustálé hláškování) je zde nechutné. Marně hledám alespoň něco na tu jednu hvězdu. Nenacházim. Je to arcipíčovina. P. S. I ta animace stojí vcelku za vyliž ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po neuvěřitelné a hloupé jedničce nemůžu věřit, že jsem se pustil znovu do týhle kočičárny! Liný, nenažraný a tlustý kocour cestuje do Anglie, kde se prohodí s téměř totožným kocourem "králem". Film funguje na klasické záměně osobností...že by to ale byla sranda? Tak to už říct nemůžu. Oproti jedničce tohle ztrácí aspoň to kouzlo, co měla. Tady už nehraje pouze Garfield a Odie, ale dokonce krávy, prasata, papoušek a kozy. Vážně tancující kozy a krávy....Největší kočka z celého filmu je zkrátka Jennifer. Tohle nezachrání ani oblíbený Bill Murray. ( 25 procent ) ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

uz jednotka bola riadna shitovka, ale stupidita americkych tvorcov je neuveritelna (videli, ze prvy film zarobil velke peniaze, hoci bol shit, tak si povedali, ze ludia su predsa priblbli a na dvojku pojdu s este vacsom pocte). velmi ma tesi, ze tento film, nevhodny dokonca aj do tv a mozno trosku zabavny pre 3-rocne deti, hnusne prepadol. ved ked cely film je len poskladany z trapnych gagov, nejekeho kvazi stastneho konca a nie velmi podarene naanimovaneho garfielda/princa, nemozeme velmi ocakavat plnohodnotnu zabavku... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V anglické královské rodině vždy po svém majiteli dědí jeho kocour. To ale nechce lord Dargis dopustit, a dělá vše pro to, aby se starého kocoura zbavil. Shodou okolnosti do Londýna míří i Jon (Breckin Meyer), aby požádal svoji přítelkyni Liz (Jennifer Love Hewitt) o ruku. Možná je to jejím povoláním (veterinářka) nebo vrozenou žárlivostí, jede s Jonem i jeho kocour Garfield, aby mu sňatek rozmluvil (rozmňoukal). A jakto tak už bývá, nastane zmatek a Garfield je zaměněn za královského kocoura, který musí snášet "lidské" zacházení a naopak Garfield musí zabránit zrádnému Dargisovi, aby se jej zbavil ... První Garfield vycházel ještě z podstaty samotného Garfielda, ale dvojka je už jen hezky animovaná pohádka. Od prvního okamžiku je naprosto (do detailu) jasné, jak vše dopadne, takže se nelze ubránit určité nudě. Což o to, kocour i ostatní zvířátka jsou docela hezká, ale všechno je takové .. statické. Víc než dvě hvězdičky a to jen za krásnou Jennife Love Hewitt.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Carlylejský zámek, sídlo Garfieldova dvojníka, je ve skutečnosti zámek Howard ve Velké Británii. (ČSFD)
  • Garfieldovo pokračování během úvodního víkendu (16. – 18. 6. 2006) utržilo 7,2 mil. dolarů a celkový výdělek v kinech USA se vyšplhal na 27,8 milionů. Jeho předchůdce utržil před dvěma lety 75,3 milionů v Severní Americe a 200 milionů v kinech celého světa. (imro)
  • Stejně jako v předchozím díle a následujícím pokračování dá vždy Jon Arbuckle (Breckin Meyer) pěstí hlavní záporným hrdinům. (tequilla)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama