Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Sklapni a tancuj (S03E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Shut Up and Dance

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (117)

Karbos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si to shrneme, někdo vás natočí při autoerotice vy mu hned pošlete svoje číslo, utečete z práce vykradete banku a pak se pokusíte o sebevraždu a následně umlátíte chlapa k smrti WTF ?:D přemíra snahy šokovat je tu tak absurdní že i když se to snaží tvářit strašně drsně a reálně , zvrhává se to v parodii sama sebe. Buď se měli scénáristi spokojit s reálnějšími kontůrami a odvést s nimi lepší práci a nebo se to nemají snažit prodat jako autentickou reálnou situaci, která může potkat každého z nás :) ** *IDEOLOGICKÉ ZAMĚŘENÍ: 3/10 MÍRA ZÁVADOVOSTI: 4/10 viz profil ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela neoriginální, byť chytlavá, epizoda o tématu kybervydírání, zasazená do současné technologické úrovně. Děj odsýpá, herci jsou perfektní a ze závěrečného twistu jde mráz po zádech... Akorát to kromě napětí a stokrát omílaného moudra o internetových predátorech nic jiného nenabízí. Zdrcující zakončení každopádně táhne díl o stupínek nahoru. ()

Reklama

moriero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento díl píšu recenzi po mnoha letech, a protože jsem se dnes odhodlal si ho pustit znovu. A ve zpětném pohledu jsem prostě musel přidat jednu hvězdičku. Tehdy ve mně rezonovalo pouze jediné slovo: znechucení. Nad skoro každou zákrutou děje. A já rozhodně nevyhledávám snímky, které ve mně vyvolávají znechucení. Dnes jsem ale našel nové slovo. Destrukce. Dokonale vypointovaná oním vyděračem a dokonale zahraná dvěma hlavními protagonisty. A vlastně i ostatními pěšáky v této... ehm, hře na pravdu. A tak trochu i na pomstu oněm hříšníkům. A jak je něco dokonale ztvárněné, tak si to prostě nezaslouží průměrné hodnocení. Výš už jít nemůžu. Už ty 4 hvězdy byly vykoupené mým totálním rozložením na molekuly. Ta pátá by mě zabila. A páč naštěstí jen obrazně, vřele díl doporučuju. Aspoň v tom nebudu sám. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatial asi jedina cast kde sa popisovana spolocnost prakticky uplne podobala tej nasej. Takze z tejto stranky nezaujimava cast. Pri tom mnozstve roznych prikladov spolocnosti ma to ale hned od zaciatku oslovilo a fakt som bol plny ocakavania co bude vo veci. Celym dejom som presiel so zaujmom, lebo pointa bola jasna, atmosfera bola gradujuca, uz sa len dockat zaveru. A ten bol teda dost kruty. Opat mozeme polemizovat co bolo spravne, co nie, no cast ktora musi zaujat. Herci boli skveli, takze aj vdaka tomu idem do plneho poctu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nástrahy internetu a vydieranie ľudí, ktorý sa previnili voči morálke anonymnými útočníkmi. Najlepšou dilemou tejto časti je otázka, kto z nich bol vlastne horší, či ľudia ktorý sa previnili alebo tí, ktorí im za ich vinu zadávajú úlohy. Alex Lawther vie úlohu outsidera zahrať veľmi dobre, čo dokázal už v seriály The end of the f***ing world a spolu s Jeromom Flynnom z Hry o Tróny podali strhujúce herecké výkony. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Charlie Brooker v rozhovore uviedol, že táto epizóda prešla mnohými rôznymi verziami, pričom niektoré neobsahovali posledný zvrat ani niektoré Hectorove (Jerom Flynn) temné tajomstvo. (Arsenal83)
  • Dítě, které Kenny (Alex Lawther) předává, je Beatrice Robertson-Jones, dcera výkonné producentky Annabel Jones. Tvůrci měli totiž problém najít dítě, jehož rodiče by mu dovolili hrát ve scéně s perverzním podtextem. (griph)

Reklama

Reklama