Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po prvním skutečném střetnutí s nepřítelem se u jednoho z vojáků objeví zvláštní technické poruchy a smyslové zážitky. (Netflix)

Recenze (91)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě vyloženě iritoval, pro mne nejhorší epizoda z celého cyklu Black Mirror. Mimo to, že rekvizity, včetně přileb, vypadají příšerně plastově a papundeklově, mne Men against Fire štval přehnanou délkou, nablblým dějem a předvídatelností. Jo, a jak výstižně rozepsal DaViD'82, taky ta doslovnost a zbytečné vysvětlování na konci epizody tomu moc nepřidalo, všechno totiž bylo úplně jasné. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší diel s dobrým námetom, ale strašne naťahovanou časťou, kým sa odhalia karty, ktoré divák aj tak do veľkej miery tuší. No a v závere sa narýchlo a strašne doslovne všetko vysvetľuje. K odhaleniu malo prísť hneď na začiatku, aby bol prerod hlavnej postavy oveľa prepracovanejší a intenzívnejší. V tomto prevedení je to príliš skratkovité. Dvakrát ma nepotešilo ani to jak to moja obľúbenkyňa Sarah Snook schytala. 6/10. ()

Reklama

havLord 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně, po skutečně slabých tématech lesbické romance a závislosti na sociální akceptaci, kde technologie v příběhu nehrály významnější roli a dvou alespoň zábavnějších příbězích s opodstatněnějším využitím moderních technologií... přichází třetí série ve svém pátém díle se silnou, nosnou myšlenkou. Děsivý pohled na jednu z těch pravděpodobnějších linek, jakým způsobem mohou být technologie... ano, black mirror je silně orientován na technologie... zneužity. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*SPOILER* Implantáty, které chudáky ze spodní vrstvy společnosti mění v zohavené jedince, kterých neni slyšet, a který je nutno chladnokrevně odstranit. Nepřipomíná vám to něco? Vynikající, mrazivá alegorie na současnou krizi humanismu. --- "Roaches. They look just like us." - "Of course they do. That's why they're so dangerous. Humans. You know, we give ourselves a bad rap, but we're genuinely emphatic as a species. I mean, we don't actually want to kill each other. Which is a good thing. Until your future depends on wiping out the enemy." ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jsem byla ze začátku maximálně zklamaná. Nejdřív stupidní romanťárna a teď obyčejná "zombie" apokalypsa? Říkala jsem si, že to jde s Black Mirror zase z kopce, ale pak přišel zvrat ... A to se přiznám, že jsem zůstala hledět s pusou otevřenou ještě několik minut po tom, kdy mi došlo, jak to vlastně je. Závěr naprosto luxusní, pointa velmi silná. Kdyby se toto někdy stalo realitou, vlastně by mě to vůbec nepřekvapilo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (12)

  • Název epizody pochází z knihy historika americké armády S.L.A. Marshalla „Men Against Fire“. Marshall ve své knize tvrdí, že za druhé světové války vystřelilo na nepřítele v boji méně než 25 % vojáků. Toto tvrzení cituje v epizodě Arquette (Michael Kelly) ve svých konverzacích se Stripem (Malachi Kirby). Epizoda se původně měla jmenovat „Inbound“. (griph)
  • Postava Sarah Snook má menovku Medina. Kapitán Ernest Medina bol postavený pred vojenský súd za svoju úlohu v masakre v My Lai. (Arsenal83)
  • Jediná epizoda seriálu, která varuje jak před minulostí, současností, tak i budoucností. (griph)

Reklama

Reklama