Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti novinářky, která se stala terčem útoků v sociálních médiích, začnou zkušená detektivka a její technologicky zdatná pomocnice odhalovat krutou pravdu. (Netflix)

Recenze (110)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jiny dil. Hlavne delkou, nejakych 90 minut a moc to Black mirror neprospelo. Zapletka, provedeni a dej opet vskutku zajimavy a originalni, provedeni je jine, ale nevim jestli nutne horsi. Konec (uplny) je trochu rozporuplny. Lepsi 4* Hezke rozlouceni, minimalne pro tuto chvili #DoNotWishBadThingsToPeopleOnTheInternet ()

Blacks 

všechny recenze uživatele

Víceméně celá první série byla bombastická, u druhé a pak dále u třetí jsem postupně začal být přesycen velmi podobným námětem. Ale právě díl Hated in the Nation mě z této monotónosti vytrhl. Snímek by se svým námětem, napětím a i délkou mohl směle zařadit mezi celovečení Thrillery a s úctou by obstál. ()

Reklama

makakus 

všechny recenze uživatele

...a přitom stačila helma na motorku, plynová maska, respirátor, včelařský klobouk, tričko přes hlavu...  :-)  Taková zásadní díra v logice nepotěší. Navíc naprosto zbytečný závěr, konec měl přijít už v okamžiku vzletu roje za všemi těmi hejtry. Jinak v zásadě dobrý příběh na téma - cesta do pekel je dlážděná dobrými úmysly. 70 %. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moralitka o škodlivosti sociálních sítí zkombinovaná s hororem o zabijáckých včelách. Každý Hater by to měl vidět. Scénář výborně pracuje s odhalováním jednotlivých faktů.... to nejde, to není možné.... to šifrování je nepřekonatelné.... aha. Možná to chtělo na konci přitvrdit, #transparenty si vysloveně žádaly o další odezvu. Brutální skotský přízvuk Kelly Macdonald, která role cynické policajtky hodně sedí, je balzám na uši. Aha. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá myšlenka, dobré provedení, skvělí herci (Kelly Macdonald můžu vidět a hlavně slyšet kdykoliv a kdekoliv)... A bohužel závěr, který měl nejspíše působit mrazivě, depresivně, ale mně se zdál spíš prázdný - jako by veškeré napětí postupně vyprchalo, nepřišel žádný šok, žádné "Cože?", nic. A to je trochu škoda. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • V této epizodě je opět zmíněna postava premiéra Michaela Callowa (Rory Kinnear) z epizody Národní hymna (2011). Jeho jméno je v hashtagových trendech na Twitteru. (hansel97)
  • Epizoda Zkušební verze (2016) je zmíněna skrze novinkovou lištu na televizi, která informuje, že Shou Saito (Ken Jamamura) oznamuje spuštění nového herního systému, který byl v epizodě testován. Znovu se pak v liště objevuje zmínka této postavy ve spojitosti s vypuštěním hry s názvem „Harlech Shadow VI“. Tato hra je pak i mezi hashtagovými trendy na Twitteru. (hansel97)
  • V této epizodě mají lidé možnost tweetovat o jimi nejnenáviděnější osobě, které přejí smrt. Jednou ze zmínek na zdi za hashtagem #DeathTo je jméno vražedkyně Victorie Skillane (Lenora Crichlow), hlavní postavy z epizody Lovná zvěř (2013). Zmíněn je i Victoriin snoubenec a komplic Iain Rannoch (Nick Ofield), kvůli kterému Blue Colson (Faye Marsay) odešla od policie. Ke konci epizody je v novinkové liště na televizi vidět ještě titulek informující o tom, že se Victoria pokusila o sebevraždu ve své cele, naznačující, že pokus přežila a stále žije. Mezi hashtagovými trendy na Twitteru se pak objevuje #FREETHEWHITEBEARONE. (hansel97)

Reklama

Reklama